Hocam ben düz AirPods 4 almaya karar verdim. Eko sistem, daha konforlu olduğu için alacağım ses olrak aynılar zaten ANC'ye çok da gerek olduğunu düşünmüyorum eğer pişman olursam satarım Apple ürünleri çok kolay satılıyor

Silikonlu olması rahatsız etmeyecekse ve genel kullanım amacı müzik dinlemekse alternatif modellere yönelin ya da AirPods Pro 2'ye bir şekilde çıkın. Özellikle dışarıda otobüs vs. gibi alanlarda kullanıyorsanız bence ANC çok önemli. Ben alayım bunu ana kulaklığım olmasın telefonla konuşayım kulağımda kalsın unutayım gibi düşünceleriniz varsa AirPods 4 mantıklı olabilir. Şahsen ben silikonsuz kulaklık kullanmam.

Ben olsam bu ürünü düşünürdüm.

Sennheiser Momentum True Wireless 4'de 10 binin altına sık sık düştü ama şu an bayağı yüksek fiyatı.

Hocam ben düz AirPods 4 almaya karar verdim. Eko sistem, daha konforlu olduğu için alacağım ses olrak aynılar zaten ANC'ye çok da gerek olduğunu düşünmüyorum eğer pişman olursam satarım Apple ürünleri çok kolay satılıyor
ANC toplu taşıma çok kullanıyorsan veya kafede vs. ders çalışma alışkanlığın varsa çok iyi olur. Onun dışında gereksiz. Ayrıca yemek yaparken davlumbaz sesi seni çıldırtıyorsa da kullanabilirsin 🙃.

ANC toplu taşıma çok kullanıyorsan veya kafede vs. ders çalışma alışkanlığın varsa çok iyi olur. Onun dışında gereksiz. Ayrıca yemek yaparken davlumbaz sesi seni çıldırtıyorsa da kullanabilirsin 🙃.

Anladığım kadarıyla bu modelde silikon olmadığı için çok da verimli çalışmıyor. AirPods 4 alacağım birkaç ay kullanıp deneyimlerimi paylaşırım eğer beğenmezsem yazın Pro 2'ye geçerim ilgi ve alakanız için teşekkür ederim