Android almak için 9 sebep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4433
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 785
  • Etiketler Etiketler
    android
Ben Apple’dan bağımsız bir şekilde açtım bu Android telefon konusunu.

Katılıyorum. Bu konu iPhone konuşulacak konu değil mesela ama konuşulmuş. Ben sadece bunu dile getirdim, iPhone konuşmadım. Hiçbir yerde de Apple fanboyu olduğumu inkar etmem ancak Apple fanboyluğu kadar Android fanboyluğu da mevcut, bunu da bilmek gerekir. Üstelik çok daha agresifler.

Ben aslında o yorumu gömmek için söylememiştim ama belli ki yanlış anlaşılmış. O yüzden konuya şöyle bir açıklık getireyim: Apple’ın da, Android’in de kendince yaptığı iyi şeyler olabilir, bu konuda hemfikiriz. Ama telefon sektöründe de sadece Apple veya sadece Android yok. Aslında ben bu tarz konularda tarafsız olmayı tercih ederim ama çoğumuz içten içe bir taraf ediniriz. Önemli olan bir diğer şey de, iki şeyi tartıp iyi ve kötü yönlerine göre değerlendirip ona göre seçim yapmaktır.

Açıklama için teşekkür ediyorum. Önemli olan şeylerden birisi de tercihlere saygı duymak. Tüm dünya tek renk olsaydı hayat çok sıkıcı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…