PC'den AdGuard ve AdBlock işe yarıyor. Peki Anrdoid için var mı? Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Yeterki reklamlar gitsin. Bıktım reklamlardan. Haberden çok reklam görüyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

PC'den AdGuard ve AdBlock işe yarıyor. Peki Anrdoid için var mı? Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Yeterki reklamlar gitsin. Bıktım reklamlardan. Haberden çok reklam görüyorum.

Android’de bulunan Chrome'da eklenti desteği yok. Brave indirin reklam engellemesi var veya Firefox +uBlock Origin indirin. Firefox Mobil'in eklenti desteği var.

PC'den AdGuard ve AdBlock işe yarıyor. Peki anrdoid için var mı? Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Yeterki reklamlar gitsin. Bıktım reklamlardan. Haberden çok reklam görüyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Reklam kaldırma uygulamaları pek güvenli değil senin girdiğini siteleri yazdığı şeyleri görebilir YouTube'da çok reklam görüyorsan alabilirsin 1 ay bedava zaten iptal edip kullanırsın.

Yaklaşık 1 belki 2 yıldır Brave browser kullanıyorum. Youtube premium gibi arka planda video oynatmaya ve muazzam kalitede reklam engelleyiciye sahip. Net indirin.

Mobil de adguard ile hem yüklü uygulamalar hem de tarayıcılar için sorunsuz çalışıyor. Google play store üzerinden değil telefonunun kendi mağazasından indirmelisin.