lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Neredeyse 6-7 senedir iOS kullanıcısıyım. Son zamanlarda özellikle Samsung tarafını hem fiyat, hem de performans konusunda beğendiğim için yakında S24 veya S25'e geçmeyi planlıyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. En son Android kullandığım zamanlarda 1-2 sene kullanınca kasmalar donmalar başlıyordu. Tabii üst segment Android kullanmamıştım o zamanlar pek ama genel olarak şikayet buydu. Hala öyle bir durum mevcut mu? Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Neredeyse 6-7 senedir iOS kullanıcısıyım. Son zamanlarda özellikle Samsung tarafını hem fiyat, hem de performans konusunda beğendiğim için yakında S24 veya S25'e geçmeyi planlıyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. En son Android kullandığım zamanlarda 1-2 sene kullanınca kasmalar donmalar başlıyordu. Tabii üst segment Android kullanmamıştım o zamanlar pek ama genel olarak şikayet buydu. Hala öyle bir durum mevcut mu? Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
S 21FE kullanıyorum. 3 yıllık kasma, donma gram yaşamadım. Zaten son seviye cihaz alacağınız için sorun yaşamazsanız. Eskidendi onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE SD 256 GB versiyonu 2021 de aldığım 2025'e kadar kullandım ne gram donma ne kasma hiçbir sorunu yoktu. Abim doğum günümde S24 FE aldı hediye olarak S20 FE'yi sattım alan arkadaş sorunsuz şekilde hala kullanıyor.

Amiral gemisi cihazlarda hiçbir zaman donma yaşanmadı -Zamsung ve Zayami harici-.

2013'de aldığım Xperia Z halen daha akıcı bir şekilde Instagram kullandırıyor ve bataryası 1 günü çıkarıyor.

Amiral gemisi cihazlarda hiçbir zaman donma yaşanmadı -zamsung ve zayami harici-.

2013'te aldığım Xperia Z halen daha akıcı bir şekilde Instagram kullandırıyor ve bataryası 1 günü çıkarıyor.

Xperia Z çıktığında arkadaşım ilk alanlardandı. Ben o zaman Note 3 kullanıyordum Xperia Z günde 2 kez şarja takılıyordu ve aşırı ısınıyordu 3 4 kez garantiye gitti en son kargoda cihaz kayboldu. O cihazın iyi olduğuna dair şüphelerim var.

Xperia Z çıktığında arkadaşım ilk alanlardandı. Ben o zaman Note 3 kullanıyordum Xperia Z günde 2 kez şarja takılıyordu ve aşırı ısınıyordu 3 4 kez garantiye gitti en son kargoda cihaz kayboldu. O cihazın iyi olduğuna dair şüphelerim var.
C6603'lerde bahsettiğiniz sorun vardı, hem C6602 hemde C6603 sahibiyim.

C6602'lerin HSPA+ olması gibi bir sorun vardı sadece, genel sorunu ise şarj portunun kırılması ve kasanın çok iz tutması idi. Kamera konusunda bile fark etmekte 03'ler. Lensleri daha farklı C6602'lerin.

C6603'lerde bahsettiğiniz sorun vardı, hem C6602 hem de C6603 sahibiyim.

C6602'lerin hspa+ olması gibi bir sorun vardı sadece.

Tam model kodunu bilemiyorum. O arkadaşım ile haftanın 3 günü aynı staj yerinde çalışıyorduk ikimizin elinde de sürekli telefon vardı wp mesajlaşma oyun vs benim şarjım 1 günü çıkartırken o sürekli elinde şarj aleti ile geziyordu ve aşırı şekilde ısınma sorunu vardı cihazı garantiye gönderip gönderip durdu en son cihaz kayboldu gitti.

Evet kardeşim, 70 bin liraya aldığın cihaz arayüzde bile kasacak. 2-3K'lık Android telefonları son model amiral gemisi iOS'larla karşılaştırıp Android kasıyor demeyi bırakalım artık. 2025 yılındayız.
Bu kadar gerginliğe gerek yok. Uzun süredir kullanmıyorum, o yüzden sorma ihtiyacı duydum. Amiral gemisiyle de karşılaştırmıyorum tabii, iPhone 11 kullanıyorum şuan ve hala akıcı. Aynı performansı Android'de de alır mıyım diye merak ediyorum.

Teşekkürler arkadaşlar, aklımdaki soru işaretleri gitti büyük oranda.

Tam model kodunu bilemiyorum. O arkadaşım ile haftanın 3 günü aynı staj yerinde çalışıyorduk ikimizin elinde de sürekli telefon vardı wp mesajlaşma oyun vs benim şarjım 1 günü çıkartırken o sürekli elinde şarj aleti ile geziyordu ve aşırı şekilde ısınma sorunu vardı cihazı garantiye gönderip gönderip durdu en son cihaz kayboldu gitti.
Ayrıca benim cihazların biri T-Mobile diğeri ise docomo cihazı idi. Yazılımları USA ve JP idi. MEA ve TR cihazların dil paketlerinden dolayı yazılımları diğer bölgelere oranla stabil değildi ama yinede TOuchWiz gibi rezilliklerden çok daha iyi ve kaliteli bir yazılıma+cihaz idi.