Geçtiğimiz günlerde Honor 200 Pro aldım, Black dessert online ve Genshin Impact gibi oyunları en yüksek ayarda çok rahat oynatabiliyor, fakat ben Genshin Impact ve BDO'dan sıkıldım sarmıyor. Bana içeriği güzel, hikayesi saran oynanışı ve grafikleri iyi olan bu türden oyunlar önerir misiniz?

Android de asla kendime göre oyun bulamıyorum, en iyisi emülatör kurup PS2 PSP ve Windows oyunlarına girişmek.
Google artık mağazayı Apple gibi daha steril yapmaya çalışıyor. Ama büyük ihtimalle 2-3 yıl sonra ancak arzuladığı kaliteye ulaşır.

İnternet hızlarınız iyiyse GeForce Now üzerinden de bilgisayar MMORPG'leri oynanabilir. Tabii gamepad destekleyen MMORPG ve gamepad'e ihtiyacınız var. Emülatör oyunları için de gerçi gamepad şart.

Google artık mağazayı Apple gibi daha steril yapmaya çalışıyor. Ama büyük ihtimalle 2-3 yıl sonra ancak arzuladığı kaliteye ulaşır.

İnternet hızlarınız iyiyse GeForce Now üzerinden de bilgisayar MMORPG'leri oynanabilir. Tabii gamepad destekleyen MMORPG ve gamepad'e ihtiyacınız var. Emülatör oyunları için de gerçi gamepad şart.
Geforce now ben dahil herkese uzak dursun hocam, gamepad şart evet emülatörler için.