hElioss

Başarılı
Başlıktan da anlaşılacağı gibi durum bu. Başlangıçta yapmadım, Move to iOS uygulaması üzerinden WhatsApp'ta sohbet aktarım kısmını kurcaladım biraz ama sanırım işe yaramıyormuş. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi? iPhone'u yeniden başlatmak istemiyorum.

WhatsApp uygulamasını silip tekrar kurun. Sonra çıkış yapmadan normal şekilde giriş yapmaya çalışın. Sohbetleri aktar tarzında bir şey gelmesi lazım daha numaraya kod bile almadan önce. Orası gelirse başarılıdır işlem. Telefona format atmanıza vs gerek yok.

Onun dışında telefon Samsung ise Switch uygulaması ile yine geçiş yapabilirsiniz. Xiaomi ise mimover olması lazım ama o çalışıyor mu emin değilim.

WhatsApp’a eski cihazınızdan giriş yapın. Ayarlara girin ardından sohbet geçmişini aktara tıklayın ve iOS’u seçin. iOS telefonunuzda numarayı girdikten sonra aktarım seçeneği çıkar zaten.

Whatsapp Android'de giriliyken sohbet yedeği almadın mı? Android telefonuna Move to iOS indirmen gerekiyordu.
Move to IOS genelde veri aktarır, Whatsapp aktarımını düzgün yapamaz.

WhatsApp’a eski cihazınızdan giriş yapın. Ayarlara girin ardından sohbet geçmişini aktara tıklayın ve iOS’u seçin. iOS telefonunuzda numarayı girdikten sonra aktarım seçeneği çıkar zaten.

Move to IOS genelde veri aktarır, Whatsapp aktarımını düzgün yapamaz.
Hocam bende iphoneye aktar cıkmıyor anlamadım o olayı neyse.