BerkayB

Uzman
Arkadaşlar selam, Android cihazdan iPhone cihazına WhatsApp sohbetini aktarmaya çalışıyorum, ilk iPhone kurulumunda da WhatsApp verilerini aktarmayı seçmedim. Şimdi de tekrar cihazı sıfırlamak istemiyorum, nasıl çözebilirim bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, Android cihazdan iPhone cihazına WhatsApp sohbetini aktarmaya çalışıyorum, ilk iPhone kurulumunda da WhatsApp verilerini aktarmayı seçmedim. Şimdi de tekrar cihazı sıfırlamak istemiyorum, nasıl çözebilirim bu durumu?
Benim bildiğim ve deneyimlediğim kadarıyla WhatsApp hesabında Google yedeklemesini aç, ardından hesabına numaran ile giriş yapıp mesajların yüklenmesini bekle. Eğer yanlışsam kusura bakmayın arkadaşlar, benim telefon değişirken ve formatlarken deneyimlediğim buydu.

Google hesabınızla yedek alarak yapabilirsiniz. Aynı mail adresini giriş yapınca da sohbetlerinizi aktarabilirsiniz. Eğer Android cihazdan çıkış yapıp iPhone cihazda giriş yaptısaynız geri getiremezsiniz sohbetlerinizi maalesef.

WhatsApp içinden Ayarlar - Sohbetler yolunu izlersen orada “Sohbetleri iPhone’a aktarın” seçeneği çıkıyor.

IMG_1047.webp