Çağ dışında kalmış, daha tuş takımı olmayan bir tel aygıtı, Haşmetli Spider-Man telefonu ile kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Ben olanı söylüyorum. Spider-Man tekledi 😎.
Hahayt Daha tartışmaya girdiğin telefonu bilmiyorsun. Çağ dışı kalmış dediğin telefon aklın ile kullanılıyor. Tek sorunu var o da ölene tek telefonu sıfırlayamıyorsun.

Bu sefer gerçekten senle sohbeti kestim.:cautious:

Kaos için çağrıldık madem işimizi yapalım. :cool:

Mizah değil cidden Android alacağıma onları alırım daha iyi.
Neresinden baksak elimizde kalan telefon olan Redmi 10 bile 90Hz bir telefon olurken. Apple için teknoloji harikası olan 50 bin TL fiyat biçilmiş iPhone 15 60Hz ile geliyor.

Hahayt Daha tartışmaya girdiğin telefonu bilmiyorsun. Çağ dışı kalmış dediğin telefon aklın ile kullanılıyor. Tek sorunu var o da ölene tek telefonu sıfırlayamıyorsun.

Bu sefer gerçekten senle sohbeti kestim.:cautious:

Hahaha iyi güldürdünüz. Sadece iki telin birleşimiyle oluşturulmuş bir teneke yığını. Bendekiyse teknolojinin son harikası. Daha savunduğun şeye hakim değilsiniz.

Haşmetli Spider-Man'in huzurundan gidin lütfen 😎.

Kaos için çağrıldık madem işimizi yapalım. :cool:

Neresinden baksak elimizde kalan telefon olan Redmi 10 bile 90Hz bir telefon olurken. Apple için teknoloji harikası olan 50 bin TL fiyat biçilmiş iPhone 15 60Hz ile geliyor.
90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.

Evet. Wine geldi, contanier olusturup oynuyorsun.

Evet. Wine geldi, contanier olusturup oynuyorsun.
Bu Android'de yapabileceğin bir güzellik. Tek GTA V değil. Bir sürü PC oyununu oynuyorsun :D. İleri de işlemci ve gpu daha iyi olduğunda ve bu yazılım gelişdiğinde daha da iyi olacak. Tabi Android'de oynamanın bir sınır yok.

Son düzenleme: