Elma ısıran
Üstün
Marvel ekosisteminin avantajlarını tartışmayalım istersen.Senin Apple ekosisteminden daha kalitelidir. Çok konuşma geçen konudan sonra.
Marvel ekosisteminin avantajlarını tartışmayalım istersen.Senin Apple ekosisteminden daha kalitelidir. Çok konuşma geçen konudan sonra.
Fanboy birine neyi kanıtlayabilirim ki? Sen ile sohbeti kestim.Bu telefonda bahsedildiği gibi veri çalma gibi bir olay yok, açık kaynak olayı da yok. Saf Spider-Man ara yüzü ve limitsiz şarj desteği ile kasmadan, donmadan kullanılıyor. Bu yüzden Spider-Man fark atar.
Çağ dışında kalmış, daha tuş takımı olmayan bir tel aygıtı, Haşmetli Spider-Man telefonu ile kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Ben olanı söylüyorum. Spider-Man teklediFanboy birine neyi kanıtlayabilirim ki? Sen ile sohbeti kestim.
Hahayt Daha tartışmaya girdiğin telefonu bilmiyorsun. Çağ dışı kalmış dediğin telefon aklın ile kullanılıyor. Tek sorunu var o da ölene tek telefonu sıfırlayamıyorsun.Çağ dışında kalmış, daha tuş takımı olmayan bir tel aygıtı, Haşmetli Spider-Man telefonu ile kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Ben olanı söylüyorum. Spider-Man tekledi.
Neresinden baksak elimizde kalan telefon olan Redmi 10 bile 90Hz bir telefon olurken. Apple için teknoloji harikası olan 50 bin TL fiyat biçilmiş iPhone 15 60Hz ile geliyor.Mizah değil cidden Android alacağıma onları alırım daha iyi.
Hahayt Daha tartışmaya girdiğin telefonu bilmiyorsun. Çağ dışı kalmış dediğin telefon aklın ile kullanılıyor. Tek sorunu var o da ölene tek telefonu sıfırlayamıyorsun.
Bu sefer gerçekten senle sohbeti kestim.![]()
90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.Kaos için çağrıldık madem işimizi yapalım.
Neresinden baksak elimizde kalan telefon olan Redmi 10 bile 90Hz bir telefon olurken. Apple için teknoloji harikası olan 50 bin TL fiyat biçilmiş iPhone 15 60Hz ile geliyor.
Apple ürünleri boş.
Basit bir örnek, Android'de GTA V bile 30 FPS ile oynanabilirken, oynamanın sınır yok iken, size PUBG ile bol şanslar.
Evet. Wine geldi, contanier olusturup oynuyorsun.
Bu Android'de yapabileceğin bir güzellik. Tek GTA V değil. Bir sürü PC oyununu oynuyorsun