Apple kullanıcıları çoğu zaman konsol oyunları bizde var sizde yok gibisinden şeyler söyleyip size karşı üstünlük kurmaya çalışsa da aslında bazı emulatörler ile bırakın konsol oyununu güçlü bir donanımınız var ise gidip RDR 2 bile kurabilirsiniz. Bu oyunların telefonlarda sağlam bir şekilde çalışması zamanla gerçekleşecek bir durum. Şu anki donanımlar pek yetmese de hızla gelişen teknoloji sayesinde bence bu önümüzdeki 3 yıl içinde en azından 30FPS oynanabilir bir hale gelebilir. Son model bir Apple telefon kullanıp şu oyunlara erişememek üzücü. Videoların fake olduğunu düşünen kardeşlerimiz için de aşağıya emulatörün linkini bırakacağım böylece kendileri de isterse test edebilecekler.

8 Gen 3 Bile 30 fps oynatabiliyor. 16 çekirdek işlemci çıkması lazimki 60fps oynatabilsin.

Apple’ı yapmak zorunda olmadığı bir şey için eleştirmek de baya mantıklıymış, tebrik ederim. Neymiş, Apple telefonlarında PC oyunları oynanamıyormuş. Bu yüzden Android > iOS demeye getirmiş arkadaş. Gerçekten hiç güleceğim yoktu.

Daha stabil değil ve her SoC için çalışmıyor. Fakat 1-2yıl sonra çok güzel yerlere gelebilir.

Kafamdaki tek soru GTA 5 stabil 60FPS ama RDR 2 neden 9 FPS anlamadım.

RDR2 daha fazla sistem isteyen oyun bir de üstüne GTA 5 kadar performans artmasını sağlayan modlar yoktur. Üstüne zaten yapı gereği benzer sistem istiyem oyunları benzer performansta çalıştıramaz.

Apple'ı yapmak zorunda olmadığı bir şey için eleştirmek de bayağı mantıklıymış, tebrik ederim. Neymiş, Apple telefonlarında PC oyunları oynanamıyormuş. Bu yüzden Android > iOS demeye getirmiş arkadaş. Gerçekten hiç güleceğim yoktu.

Gönderiyi neden okumuyorsun? Gönderinin başında özellikle Apple kullanıcılarının bu konu üzerinden üstünlük kurmaya çalıştığı için yazıldığı açık ve net bir şekilde belirtilmiş. Üstüne sizin gibi android>iOS ya da iOS > Android gibi bir şey yapmadım. Veya öbür postlarda yazdığın gibi Apple kalitesi veya farkı falan yazmadım. Apple kullanıcısı olarak gerçekleri ben bile kabullenebiliyorken senin kabullenemiyor olman komik.