3507Enes 44

Üstün
Makaleler
1
Dimentisy 1080 işlemci, ARM MALI-G68 MC4 grafik birimi, 8+8 RAM (8 fiziksel + 8 sanal) 256 GB hafıza. Çalıştırır mı?

Son düzenleme:
Limbo var ama uyumlu mu bilmiyorum. Örneğin Windows 10 LTSB 2015 kurdum diyelim performansı nasıl olur?
Öyle bir şey yapamazsın yalnızca Windows 10 mobile ve bir tane daha vardı onu kurarsın senin dediğin bilgisayarlara yüklenen işletim sistemi.

Limbo var ama uyumlu mu bilmiyorum. Örneğin Windows 10 LTSB 2015 kurdum diyelim performansı nasıl olur?
Performansta fazla bir şey bekleme tavsiyem custom rom varsa telefonuna uygun onu yükle.

dimentisy 1080 işlemci, ARM MALI-G68 MC4 grafik birimi, 8+8 RAM (8 fiziksel + 8 sanal) 256 GB hafıza. Çalıştırır mı?

Bu cihazda Intel atom işlemci bulunuyor. Bu yüzden içine Windows kurulabiliyor. Sanal makine ile kendi cihazına kurabilirsin. Ayrıca resmi olarak Windows'un ARM işlemcilere çıkardığı işlemcilerden birine sahipsen topluluğun kendi cihazına port etmesini bekleyebilirsin.

Bu cihazda Intel atom işlemci bulunuyor. Bu yüzden içine Windows kurulabiliyor. Sanal makine ile kendi cihazına kurabilirsin. Ayrıca resmi olarak Windows'un ARM işlemcilere çıkardığı işlemcilerden birine sahipsen topluluğun kendi cihazına port etmesini bekleyebilirsin.

Sanal makine ile nasıl kurqcağım.