Ömer_Yeter
Yetkin
Doğruyu söylemek gerekirse, bu oyun sayesinde RPG türünü tanıdım. Oyun sıra tabanlı bir dövüş oyunu fakat Angry Birds gibi tanınmış bir marka içinde yer aldığı için özellikle küçük oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor.
Bu oyunu oynamadıysanız kesinlikle deneyin; çünkü bu tarz oyunlar piyasada pek bulunmuyor.
Not: Oyun artık mağazalardan kaldırılmış olsa da, bazı kaynaklardan hâlâ yüklemek mümkün.
Oyun, kısa bir ara sahneyle başlıyor: Kral Domuz, yardımcıları Prens ve Büyücü Domuz’u çağırıyor ve onlardan 5 yumurtayı istiyor. (Normalde 3 tane olması gerekirken her kuşun bir yumurtası olduğunu göstermek için bu sayı artırılmış.) Daha sonra Büyücü Domuz ve ekibi, kısa bir kargaşanın ardından bu yumurtaları alıyor.
Kısa bir eğitim bölümünün ardından oyun başlıyor ve haritada yavaş yavaş ilerliyoruz. Her yumurta için bir boss savaşı var. Son yumurta için ise iki kez savaşmamız gerekiyor çünkü Büyücü Domuz, hem Kral Domuz’un hazinesini hem de bizim son yumurtamızı alıyor. Uzun uğraşlar sonucu onu da yendikten sonra tüm yumurtaları ele geçiriyoruz ve oyun, Kartal’ın mağarasından devam ediyor.
Kısa bir eğitim bölümünün ardından oyun başlıyor ve haritada yavaş yavaş ilerliyoruz. Her yumurta için bir boss savaşı var. Son yumurta için ise iki kez savaşmamız gerekiyor çünkü Büyücü Domuz, hem Kral Domuz’un hazinesini hem de bizim son yumurtamızı alıyor. Uzun uğraşlar sonucu onu da yendikten sonra tüm yumurtaları ele geçiriyoruz ve oyun, Kartal’ın mağarasından devam ediyor.
Bu oyunu oynamadıysanız kesinlikle deneyin; çünkü bu tarz oyunlar piyasada pek bulunmuyor.
Not: Oyun artık mağazalardan kaldırılmış olsa da, bazı kaynaklardan hâlâ yüklemek mümkün.
Son düzenleyen: Moderatör: