Anime izlemeye başlanmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16506
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
Pek anime izlemem Cyberpunk ve Death Note güzel. Özellikle oyununu oyna. Birbirleriyle bağlantılı ikisi.

Kısa olanları izle o zaman :) Yıllardır anime izliyorum, saydıklarının hiçbirinin adını bile Google'a yazmadım. Ömür çürütür onlar.

İzleyene saygım var ama bana çok abartılan bir şey olarak geliyor, çizgi film izlemeyi 10 yaşımda bıraktım 25 yaşımda tekrar başlayamam :)
Sana bi' doz Redo of Healer bi' doz da Highschool DxD yazıyorum, bir hafta sabah akşam kullan bak bakalım 10 yaşında bıraktıkların gibiler mi :rofl:

Milletin dediğine bakma. Kendi hoşuna giden türde bir anime bul ve ona gir. Eğer onu izleyip bitirebiliyorsan sıkılmadan diğer animelere bakarsın. Şahsen eğer dedektiflik vb. konuları işleyen anime ararsan danganronpa underrated olan güzel bir seçimdir. Oradaki cinayetleri kendim çözmek istiyorum dersen ise oyunu var tüm serinin(animenin 2. ve 3. sezonunun 2. ve 3. oyunla alakası yok bir level atladıyı izleyebilirsin oynamaya ugraşmamak için)

Başlamanı öneririm ama önce kısa animelerle başla, gidip direkt Attack on Titan falan izleme. Bir de Attack on Titan izleyeceksen internette Attack on Titan ile ilgili hiçbir şey aratma, çünkü her türlü spoiler yiyorsun.

Uzun olanları izleme o zaman, zaten çok yavaş ve sıkıcı geçiyor birçoğu. One Piece'i sevsem de şu an Wano arcındayım, hem artık çok sıkıldım hem de eski bölümlerin çoğunu hatırlamıyorum. 12 ya da 24 bölümlük olanlar ideal bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt