Ama hissedemiyorum onu nasıl çözeceğiz hocam.İsterseniz anime kızlarına ekrandan dokunabilirsiniz bile. Onları gözünüzle görebilirsiniz, onları duyabilirsiniz. Bu da onları %1000 gerçek yapar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Anime hatunlarına gerçek diyenlerin gitmesi gereken psikolog:
TheEren459
Başarılı
Evet millet, bugün dünyada anime kızlarının gerçek olduğunu kanıtlayan ilk kişi olacağım.
Kanıtlamamıza devam etmeden önce bu konuya beğeni yapıştırmayı unutmayın. Eğer 20 beğeni gelirse vhs kasetimi yayınlayacağım.
Şimdi anime kızlarını gördüğümüz en popüler yöntem ne? Tabii ki de ekranlar, ekranlar ne? Tabii ki de gerçek.
Eki Görüntüle 23134
Eki Görüntüle 23136
Eki Görüntüle 23135
Burada görüntülerde görüyorsunuz ki, ekranları oluşturan şeyler tamamıyla bilimsel yöntemlerle oluşturulmuş ve gerçek olan maddeler.
Şimdi elektron, proton, foton, katmanlar, ışık vesaire bir şeyler oluyor, ve o anime kızı gözümüze ulaşıyor. Şimdi o gözümüze ulaşan foton parçacıkları %100 gerçek, gerçek olmasalar gözümüze ulaşmazlardı. Bu bilgileri de kaptığımıza göre şimdi kanıtlamaya geçelim.
kanıtlama vakti
Anime kızlarının bize en popüler görülme yöntemlerinin gerçek olduğundan bahsettim. Sırf 2 boyutlu bir enlemde görünüyorlar diye, anime kızlarına gerçek değil demek olmaz bence. Onlar da bizim gibi, bu dünyada bizimle aynı fiziksel gerçekliği paylaşıyorlar.
İsterseniz anime kızlarına ekrandan dokunabilirsiniz bile. Onları gözünüzle görebilirsiniz, onları duyabilirsiniz. Bu da onları %1000 gerçek yapar. Hayaletler yoktur ama anime kızları vardır. Siz hiç hayatınızda hayalet görünüz mü? Tabii ki de hayır.
Burada anime kızlarının gerçek olduğunu katladım. Bu dünyada ilk defa yapılmış bir şey.
Mesela alttaki anime kızı da gerçek, az önce çift tıklayıp indirdim.
Eki Görüntüle 23144
Doktora tezi olarak yayımlayacak mısın?
1+1=2 için bile 379 sayfa metin yazmışlardı, ben o kadar yazabileceğimi düşünmüyorum.
Bu 1000 sayfa falan tutar herhalde.
TheEren459
Başarılı
1+1 = 2 için bile 379 sayfa metin yazmışlardı, ben o kadar yazabileceğimi düşünmüyorum.
Bu 1000 sayfa falan tutar herhalde.
Bence bir yayımcıya verin o sizin yerinize yazar.
Ama bunda telif hakkı var mı bilmiyorum.
Yeşil peri farkı
Evde olsam güzel GIF'lerim vardı. Tam bu konuya göre@62 hocam. Nedense sizi etiketleme ihtiyacı hissettim.![]()
- Makaleler
- 4
O gün aydınlandım zaten, doğru yolu o gün buldum.
Testo Unit 61
Üstün
- Makaleler
- 4
Nazi almanyasından beri anime kızları gerçek. Mihver devletlerin gizli projesiydi anime kızları sonra Japonya atomu yiyince tüm dünyaya yayıldı.