Detaylar
Kim cevapladı?Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Doaremon izle hocam mükemmel.Yarın 12 saat bir otobüs yolculuğum olacak o yüzden anime arıyorum
Her türlü animeye açığım, spor animeleri hariç.
İzlediğim animeler:
BLEACH aot code geass vampire Knight berserk fate serisi jojo solo leveling no Game no Life shinmai maou no testament date a live call of the night tate no yuusha erased Monster vinland saga castlevania Tokyo ghoul nanatsu no taizai owari no seraph sword art online dxd
redo of healer
Naruto / Naruto shipudden hxh dororo Black Clover another horimiya hells paradise Demon Slayer jjk Chainsaw Man todomachi Game au hari ride bunny girl bir şeydi unuttum tarodora akame ga kill Death Note darling in the franxx Tokyo revengers mushoku tensei eminence Shadow elfen lied şu an kuromokuro izliyorum ama pek sarmadı.
efebatiin
Yetkin
O yuvarlak kafalı keli sevemedim hocam ya
Koneko Toujou
Üstün
Serial experiments lain fena durmuyor.
Karakterler güzelmiş bu da olabilir![]()
Ya 8. ya da 9. bölümde de güzel bir sahne seni bekliyor.
efebatiin
Yetkin
İzledim hocam onu ama aşırı sıktı beni. 2. sezona geçip kapatmıştım.
Evet hocam iyi animedir. İkisini de izlemenizi öneririm.
Stars Align, Hajime no Ippo, No Game No Life, Orange, The God of High School, Bocchi the Rock! ve Grimgar öneririm. B12 eksikliği olmasa, kimsenin bilmediği başyapıtları önerirdim ama isimlerini hatırlayamıyorum
Listende, bu efsanenin olmaması üzdü hocam. Bleach ile birlikte en sevdiğim olabilir.
efebatiin
Yetkin
Listeden de, bu efsanenin olmaması üzdü hocam. Bleach ile birlikte en sevdiğim olabilir.
Eki Görüntüle 162101
Bunu izleyecektim ama 1 bölüm 40dk denilince vazgeçtim biraz üşendim
Koneko Toujou
Üstün
Bunu izleyecektim ama 1 bölüm 40dk denilince vazgeçtim biraz üşendim![]()
Bunun eski versiyonunu izleme. Ultimate olanını izle. Zaten Ultimate'in başı eski versiyonunun tamamı.