Anime stilinde dijital çizime yeni başlayanlar için ne önerirsiniz?

26812

Çalışkan
Selam, ben çizime yeni başladım uzun zamandır hayalimdi. XP-Pen'in ekransız bir çizim tableti var elimde birkaç gündür basit üç boyutlu çizimler falan yapıyorum elim ısınsın diye çünkü okulda bile çizim dersi yerine müzik seçmiştim o kadar alakam yok yani.

Anime tarzında çizim yapmaya başlamak istiyorum ama çizimlerim daha çok gore, yetişkin temalı, NSFW tarzında olacak. Bu tarz çizimler hakkında tavsiyelerinizi merak ediyorum. Çok fazla içerik var içinde boğuldum resmen ne yapacağımı bilmiyorum yerimde sayıkladığımı hissediyorum.

Özellikle dijital çizim yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim! Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
En kısa sürede harekete geçmek en iyisi olur. İlk haftalar düz ve yatay çizgiler çekip tablette alışmaya çalış ayriyeten çizebildiğin kadar iyi daireler çizmeyi dene sürekli. Elin alışınca 3D objeler çizmeye başla onlada 1-2 ay pratik yaptıktan sonra pinterestten gerçek görsel referanslar bulup onlara bakarak çizmeyi dene (başlangıçta üstlerinden de geçebilirsin sana kalmış tamamen). Bunların hepsini yaptıktan sonra perspektif ile uğraşabilirsin fakat NSFW çizeceksen pek ihtiyacın olmayacaktır o yüzden üstünde durmana fazla gerek yok. Geldik en zor kısma vücut hatları çizmek. Bunları hem youtube'den insanların nasıl yaptıklarına bakarak öğrenebilirsin hem de pinterest'de vücut hatlarının nasıl çizildiğine bakarak örnekler alabilirsin. El, kol, bacak, bel bunları öğrenmek bana kalırsa en zoru daha saçlara ve gözlere gelmedik mfdkodgfıojfd. Uzun bir yol seni bekliyor eğer bu dediklerimden yola çıkarak devam edersen 2 yılda güzel sonuçlar almaya başlayabilirsin ardından patreon, fanbox, pixiv gibi sitelerden satış yapabilirsin (eğer isteğin varsa tabi). Şimdiden bol şans.

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben birkac gun pratik yapip direkt anatomiye dalmistim. Tabii baya zorlandim. Sanirim hala elimin alismasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…