Eskisi kadar keyif almıyorum izlerken, hatta başına oturup izlemeye başladığım zaman utanıyorum "Lan ben bunu mu izliyorum, yapacak daha iyi bir şeyim yok mu?" derken buluyorum kendimi. Sizde de böyle oluyor mu?
Kötü bir niyetle sorduğumu düşünmeyin hocam yaş kaçtı? Genelde yaş geldikten sonra normal sorumlulukların arasında bir şey izlemek ızdırap gibi geliyor insanlara.

Kötü bir niyetle sorduğumu düşünmeyin hocam yaş kaçtı? Genelde yaş geldikten sonra normal sorumlulukların arasında bir şey izlemek ızdırap gibi geliyor insanlara.
Bence bir alakası yok o zaman her şeyde o his gelirdi tabii kız arkadaşım bir ilkokul çocuğuna dönüştü gibi ekstra utanç verici bir şey izlemiyorsa 😀 Hem düzgün animler izleyip hem sadece animelerde o his yaşanıyorsa belki de ıyy kanka anime ne yaw gay misin sencilerin etkisinde kalmış olabilir.

Iyy kanka anime ne ya gay misin sencilerin etkisinde kalmış olabilir.

Niye etkisinde kalsın ki? Üstelik o olayı yaşaması için ortaokul çocuğu falan olması lazım, dediğiniz şey o yaş aralığında oluyor. Konu sahibinin büyük olduğunu düşünüyorum. Zevk almamasındaki tek sebep tükenmişlik, doygunluk dan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir alakası yok o zaman her şeyde o his gelirdi tabii kız arkadaşım bir ilkokul çocuğuna dönüştü gibi ekstra utanç verici bir şey izlemiyorsa 😀 Hem düzgün animler izleyip hem sadece animelerde o his yaşanıyorsa belki de ıyy kanka anime ne yaw gay misin sencilerin etkisinde kalmış olabilir.
O etkisinde kalma olayını geçeli çok oldu aşırı saçma bir durum söylediğiniz.

Ben yaşamdan kesitler izliyorum çoğunlukla. Ya da aşk meşk işleri de olabilir. Bu aralar bir de müzik temalı animeleri izliyorum arada. Tavsiyemdir başka şeyler deneyin.

Aynı şekilde.

Neredeyse yıllarımı anime izleyerek geçirdim ve artık bir noktaya gelip beynim bana "DUR!" diyip beni durdurmuş gibi hissediyorum. 15-16 yaşından beri izliyor sayılırım, 20 yaşına geldim. Hiç izleyesim gelmiyor, bir dakika bile sıkıyor beni ve nedeni bilinmez bir şekilde aşırı seçici olmaya başladım. Hoşuma gitmezse direkt bırakıyorum. Eskiden izlerdim de şimdi yapamıyorum. Sezonluk izlemeye başlayıp bitiremedigim birçok anime var, drop mu etsem yoksa devam mi etsem bilemiyorum. beklemede duruyorlar öylece. Hayır, Japonca'm da gelişti, karşımdakini anlayabiliyorum ve az da olsa cümle kurabiliyorum.. izlerken Türkçe çevirilerin iyi mi yoksa kötü mü oldugunu anlayabiliyorum. Mesela Türkçe çevirisi yoksa da izlemeyi bırakıyorum.

Mesela, beklettiğim animeleri izlemek yerine gidip Family Guy izledim ve 10.sezonuna kadar geldim.
Screenshot_20250126-220006.webp

"💀" tepkisi en uygunu olabilir sanırım.

Beni mutlu eden bir şeyden sıkılmak çok kötü hissettiriyor.

Aynı şekilde.

Neredeyse yıllarımı anime izleyerek geçirdim ve artık bir noktaya gelip beynim bana "DUR!" diyip beni durdurmuş gibi hissediyorum. 15-16 yaşından beri izliyor sayılırım, 20 yaşına geldim. Hiç izleyesim gelmiyor, bir dakika bile sıkıyor beni ve nedeni bilinmez bir şekilde aşırı seçici olmaya başladım. Hoşuma gitmezse direkt bırakıyorum. Eskiden izlerdim de şimdi yapamıyorum. Sezonluk izlemeye başlayıp bitiremedigim birçok anime var, drop mu etsem yoksa devam mi etsem bilemiyorum. beklemede duruyorlar öylece. Hayır, Japonca'm da gelişti, karşımdakini anlayabiliyorum ve az da olsa cümle kurabiliyorum.. izlerken Türkçe çevirilerin iyi mi yoksa kötü mü oldugunu anlayabiliyorum. Mesela Türkçe çevirisi yoksa da izlemeyi bırakıyorum.

Mesela, beklettiğim animeleri izlemek yerine gidip Family Guy izledim ve 10.sezonuna kadar geldim.
Eki Görüntüle 118867
"💀" tepkisi en uygunu olabilir sanırım.

Beni mutlu eden bir şeyden sıkılmak çok kötü hissettiriyor.
Bu arada konuyu açtıktan sonra, neredeyse 15 yaşımdan beri adamakıllı anime izlemediğimi fark ettim. O zamandan bu zamana bitirdiğim anime sayısı 10 bile olmayabilir belki.

Yaş 19 hocam. Kesinlikle bu dediğiniz durum oluyor. Film izlerken bu kadar olmuyor ama dizi veya anime izlerken çok yaşıyorum bu durumu. Bunu izlemeye harcayacağım vakti kendimi geliştirmeye harcayayım diyorum veyahutta yarım kalan işlerimi tamamlayayım diyorum. Vakit kaybediyormuşum gibi geliyor kısaca. Belki de bazen salmak lazımdır bilmiyorum.

Son düzenleme:
Eğer çok izlemişseniz bir süre sonra böyle olması normal, kendinize farklı uğraş bulmayı deneyebilirsiniz.