Anizium güvenilir mi?

Zipik

Uzman
Türkçe dublaj olaylarından falan görmüştüm sağda solda reklamlarını ama aklımda sorular var, 4K anime olayları bana kolpamsı geliyor stüdyo bile 4k çıkartmıyordur ayrıca cihazınız 4k desteklemese bile izleyebilirsiniz demişler nasıl oluyor ve olayı nedir bunun. Ayrıca üyelik satın alıp denemek istemiyor değilim fakat kart bilgilerimi girebileceğim güvenli bir yer mi, bu da benim için başka bir soru.

Güvenilir. 4K olayına bir şey diyemem ama gerçek 4K olduğuna inanmıyorum. Benim arkadaş almıştı. Almadan önce şunu da söyleyeyim çoğu anime bulunmuyor. Bulunanlarında çoğu bölümün Türkçe dublajı bulunmuyor. Genelde ilk 3-4 bölümün çevirisi yapılmış. Arkadaşınızın ona göre almasını öneririm.

Son düzenleme:
Anime Stüdyoları 4k olarak sunmuyor, Blu ray disk olarak sunabiliyorlar o da maksimum (animeler için) 1080p oluyor. 4K olayını muhtemelen yapay zeka kullanarak veya başka upscale programları kullanarak yapıyorlar. Ben şahsen 4k kullanmazdım.

Anizium animeleri lisanslı olarak sunmuyor benim bildiğim kadar ile. Yani başka siteler gibi. Nasıl paralı yapıyorlar anlamadım.

Hocam parasına değer mi peki?

Şu videoyu geçenlerde izlemiştim siteden detaylıca bahsediliyor dublaj sayıları çok az ve 4K dedikleri sadece upscale edilmiş 1080p bölümler.

15 lira yani... bu kadar düşünmeye gerek yok.
Hocam sorun o değil, başka siteler varken bilmediğim bir yere kart bilgilerimi girip risk almaya gerek var mı. İlgimi çeken dublajlarıydı o da yarımmış o zaman animecix pre alırım ne gerek var.

Hocam sorun o değil, başka siteler varken bilmediğim bir yere kart bilgilerimi girip risk almaya gerek var mı? İlgimi çeken dublajlarıydı o da yarımmış o zaman animecix pre alırım ne gerek var.

Dublaj işini gönüllü yapıyorlar diye biliyorum fazlada büyük bir ekip değil. Her ne kadar dublajlı 4K anime diye bahsetselerde 4K, upscaled oluyor ve genelde görüntü detaylarını kaybedip daha suluboyamsı bir görüntüye dönüşüyor. Uygulaması var sanırım çok isterseniz Google Play'den alabilirsiniz ama gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…