30 yıldır ülkede altyapıya 5 kuruş para harcanmadı çünkü seçmen yer altına döşenen boruyu göremiyordu onun yerine parklar, köprüler, yollar yapıldı. Gerekli gereksiz her yere duble yol çekildi. Şimdi dün yediğimiz hurmaların tırmalama vakti geldi. Bir tek İmamoğlu COVID döneminde durumun farkına erken varıp hazır yollar boş iken çoğu altyapıyı düzeltti ve İstanbul halkına sıkıntı yaşatmıyor o kadar.

Kısa vadede evet uzun vadede hayır. Az kaldı yağmur sezonuna o zamana kadar dayanması lazım.
Bence bunun çözümü su kesintisi olmamalı. "Başkent" denen yerde yaşıyoruz dostlar, bu vakte kadar suyun bittiğini mi görmediler acaba.
Zaten kritik seviye düşürse dışarıdan alacaklar suyu. Sizin çözümü nedir hocam?
Çinko karbon vatandaş olarak buna çözüm üretmesi gereken kişi ben değilim hocam. Her gün gelip o koltuğa oturan ve parasını alan adamın düşünmesi lazım. İş buraya gelene kadar alınabilecek tonla önlem vardır diye düşünüyorum, %4 kalınca su gibi bir ihtiyacı başkent denen bir şehirde vana kapatarak çözemezsin. Neyse, devlet aklı vardır bir bildiği.

Bence bunun çözümü su kesintisi olmamalı. "başkent" denen yerde yaşıyoruz dostlar, bu vakte kadar suyun bittiğini mi görmediler acaba.

Çinko karbon vatandaş olarak buna çözüm üretmesi gereken kişi ben değilim hocam. Her gün gelip o koltuğa oturan ve parasını alan adamın düşünmesi lazım. İş buraya gelene kadar alınabilecek tonla önlem vardır diye düşünüyorum, %4 kalınca su gibi bir ihtiyacı başkent denen bir şehirde vana kapatarak çözemezsin. Neyse, devlet aklı vardır bir bildiği.
Ya hocam başkent dediğin Polat'ta yıllardır su yoktu, Mansur geldiğin de, borular çekerek su getirdi. Başkenti gözünde büyütmeyin neredeyse 25 senedir M*lih yönetmiş, ne doğru düzgün altyapı yapmış ne bir şey. Bütün kurumları borç batağındaydı, örnek olarak EGO. Borçu yeni kapadı, daha yeni metro yapmaya başladılar. Ankara'nın her tarafında sıkıntı var.