B 52 Stratofortress
Deneyimli
ASKİ açıklamalarına göre 28 Eylül 2025 gecesinde başlayan kesinti, 6 Ekim 2025'e kadar devam edecek.
Aktif barajlar da doluluk oranı %4 mi ne? Kesinti uygulamazlarsa susuz kalacak Ankara. Kuraklığın getirdiği büyük sorunlar.En temel insan hakkının 1 hafta bulunmaması mı, tekeller sağlam para kazanacak bu hafta.
Bunun çözümü 9 gün su kesmek olabilir mi sence?Aktif barajlar da doluluk oranı %4 mi ne? Kesinti uygulamazlarsa susuz kalacak Ankara. Kuraklığın getirdiği büyük sorunlar.
Niye olmasın? Antalya yapıyor mesela, Ekim'e geldik Ankara'da hala yağmur düşmedi. Zaten kritik seviye düşürse dışarıdan alacaklar suyu. Sizin çözümü nedir hocam?
Bence bunun çözümü su kesintisi olmamalı. "Başkent" denen yerde yaşıyoruz dostlar, bu vakte kadar suyun bittiğini mi görmediler acaba.Kısa vadede evet uzun vadede hayır. Az kaldı yağmur sezonuna o zamana kadar dayanması lazım.
Çinko karbon vatandaş olarak buna çözüm üretmesi gereken kişi ben değilim hocam. Her gün gelip o koltuğa oturan ve parasını alan adamın düşünmesi lazım. İş buraya gelene kadar alınabilecek tonla önlem vardır diye düşünüyorum, %4 kalınca su gibi bir ihtiyacı başkent denen bir şehirde vana kapatarak çözemezsin. Neyse, devlet aklı vardır bir bildiği.Zaten kritik seviye düşürse dışarıdan alacaklar suyu. Sizin çözümü nedir hocam?
Ya hocam başkent dediğin Polat'ta yıllardır su yoktu, Mansur geldiğin de, borular çekerek su getirdi. Başkenti gözünde büyütmeyin neredeyse 25 senedir M*lih yönetmiş, ne doğru düzgün altyapı yapmış ne bir şey. Bütün kurumları borç batağındaydı, örnek olarak EGO. Borçu yeni kapadı, daha yeni metro yapmaya başladılar. Ankara'nın her tarafında sıkıntı var.Bence bunun çözümü su kesintisi olmamalı. "başkent" denen yerde yaşıyoruz dostlar, bu vakte kadar suyun bittiğini mi görmediler acaba.
Çinko karbon vatandaş olarak buna çözüm üretmesi gereken kişi ben değilim hocam. Her gün gelip o koltuğa oturan ve parasını alan adamın düşünmesi lazım. İş buraya gelene kadar alınabilecek tonla önlem vardır diye düşünüyorum, %4 kalınca su gibi bir ihtiyacı başkent denen bir şehirde vana kapatarak çözemezsin. Neyse, devlet aklı vardır bir bildiği.