Detaylar
Kim cevapladı?https://armut.com/ işinize yarayabilir.
witicieen
Yetkin
Çok teferruatlı burası ya, direkt konuma gelecek anlık işlemi görmesi gerekiyor. Bugün veya yarına hallettirmem lazım. Evden de ayrılamıyorum, ayrılsam dahi teknik servisler 10 bin TL'den kapıyı açtı PSU montajına. PSU'u ben aldım zaten 10 bin TL'ye
Ankara'nın neresindesiniz? Ücrete gerek yok, kahvenizi içerim. Ancak sınırlı saatler arasında evde olabiliyorum.Çok teferruatlı burası ya, direkt konuma gelecek anlık işlemi görmesi gerekiyor. Bugün veya yarına hallettirmem lazım. Evden de ayrılamıyorum, ayrılsam dahi teknik servisler 10 bin TL'den kapıyı açtı PSU montajına. PSU'u ben aldım zaten 10 bin TL'ye![]()
witicieen
Yetkin
Ankara da nerdesiniz hocam yardımcı olabilirim? Bir paket sigara yeter bana.![]()
Dost yenimahalledeyim, 1 paket değil sana ücreti neyse vereyim kendin kaç paket istiyorsan al iletişim bilgilerine nereden ulaşabilirim?
Yenimahalle bana uzak kalıyor hocam hafta içi pek müsait değilim fakat sadece PSU montajı ise cidden kolay.Dost yenimahalledeyim, 1 paket değil sana ücreti neyse vereyim kendin kaç paket istiyorsan al iletişim bilgilerine nereden ulaşabilirim?
witicieen
Yetkin
Yenimahalle bana uzak kalıyor hocam hafta içi pek müsait değilim fakat sadece PSU montajı ise cidden kolay.
Evet PSU montajı tamam ben sana ücretini vereceğim zaten eğer ben hallederim diyorsan iletişim bilgilerini yaz bana hakkını veririm sorun değil dışarı da ki teknik servislere güvenmiyorum.
Burası tamamen bitmiş ya, bir iş teklifi açtım 5 bin TL'den 10 bin TL'den kapı açtılar
Ama yine de armuttan 150 TL'ye teklif veren oldu kişinin iş yerine gittim 600 TL verdim montajı halletti.
Son düzenleme: