Şeriat istiyenler afganistana gidebilir tam onlara göre yer oralar. 
Detaylar
Kim cevapladı?moneymoon
Yetkin
Allah kabul etsin bir şey diyemiyorum, öğretmenlerin çoğunun Müslüman olduğunu düşünürsek ve öğrencilerine çoğunun Müslüman olduğunu düşünürsek kendi dinlerinince kendinileri için ibadet etmelerini ve dua etmelerini düşünmeleri çokta absürt kaçmaz. Din ve devlet işlerinin ayrılmasıyla da bu durumun çok bir alakası yok çünkü okullarda bir bürokratik süreç yok ancak bu ve bunun gibi masumane davranışlar istismar ediliyor ve kimi değerlerin karşısına konmak için yapılıyorsa (ki en azından bu olay için o kadar da ark niyetli değilim şahsen) sonuna kadar karşı çıkılmalı.
The Shorekeeper
Üstün
Kardeşim seni niye gerdi ki bu kadar isteyen gider isteyen gitmez.
Vay vay, sizi zeki şeyler sizi. Demek zorunlu olmaması bu işi masum yapıyor, öyle mi?
Koskoca ülkede imam kalmadı da devlet kurumları namaza çağrı yapacak. "Milli Eğitim Müdürlüğü" bak adı üzerine. "Milli İbadet Müdürlüğü" yazmıyor.
Bazı şeylerin farkında olmamanız çok üzücü.
![]()
LGS öncesi okullara yazı gitti: Haydi namaza
Ankara/Mamak Milli Eğitim Şube Müdürü, okullara gönderdiği resmi yazıda LGS sınavı öncesi Mamak Merkez Cami’nde sabah namazı ve kuran tilaveti programı gerçekleştirileceği duyuruldu.www.odatv.com
Gerçekten şeriat gelmiş gibi. Bir de veliler de katılsın yazılmış ya. Herkes Müslüman değil bunu aklınızdan çıkarın.
Kimseyi zorla çağırmıyorlar sizi neden rahatsız etti aynı zamanda Müslüman olan gider olmayan gitmez.
Hacı ben ne dedim yukarıda? Ülke laik knk. Bu kadar dini yönetim isterseniz gidin Afganistan'a sizi kırbaçlarlar.Kimseyi zorla çağırmıyorlar sizi neden rahatsız etti aynı zamanda Müslüman olan gider olmayan gitmez.
- Makaleler
- 7
Cuma hutbelerinde, 19 Mayıs'da, 29 Ekim'de camilerde Büyük Atatürk anılmıyorsa, Milli Eğitim Bakanlığı denen kurum da öğrencileri namaza çağıramaz.Din ve devlet işlerinin ayrılmasıyla da bu durumun çok bir alakası yok çünkü okullarda bir bürokratik süreç yok
Hacı ben ne dedim yukarıda? Ülke laik kanka. Bu kadar dini yönetim isterseniz gidin Afganistan'a sizi kırbaçlarlar.
Hayda şimdi de şeriatçı olduk işe bak.
Evet öylesin canım. Var mı soru.
Laik ülkedeysen kurallara uymak zorundasın kanki.
moneymoon
Yetkin
Bunu onaylayan veya buna dair doğru yanlış diyen herhangi bir açıklama veya göndermede bulunduğumu gördünüz mü?Cuma hutbelerinde, 19 Mayıs'da, 29 Ekim'de camilerde Büyük Atatürk anılmıyorsa, Milli Eğitim Bakanlığı denen kurum da öğrencileri namaza çağıramaz.
Hutbelerinde ülkenin kurulumunda hususiyeti ve üzerine düşülünülmesi gereken şeylere düşmüyorlarsa bu başta o koltuğa oturtulanların hatta bu koltuklara oturtanların suçu ve ayıbı, buna karşın bunu değiştirme şansım olsa zaten bir saniye daha durmadan buna engel olurum inancınız tam olsun. Bu düzenden inanın usandım.
Bi bitemediniz gerçekten!Evet öylesin canım. Var mı soru.
Laik ülkedeysen kurallara uymak zorundasın kanki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL30 RAM ne kadara alınır?
- Teknopatici
-
-
Acer Nitro 5'in şarj soketinden ses gelmesi garanti kapsamına girer mi?
- ahmetcan2321
-
-