Allah kabul etsin bir şey diyemiyorum, öğretmenlerin çoğunun Müslüman olduğunu düşünürsek ve öğrencilerine çoğunun Müslüman olduğunu düşünürsek kendi dinlerinince kendinileri için ibadet etmelerini ve dua etmelerini düşünmeleri çokta absürt kaçmaz. Din ve devlet işlerinin ayrılmasıyla da bu durumun çok bir alakası yok çünkü okullarda bir bürokratik süreç yok ancak bu ve bunun gibi masumane davranışlar istismar ediliyor ve kimi değerlerin karşısına konmak için yapılıyorsa (ki en azından bu olay için o kadar da ark niyetli değilim şahsen) sonuna kadar karşı çıkılmalı.
Ankara/Mamak Milli Eğitim Şube Müdürü, okullara gönderdiği resmi yazıda LGS sınavı öncesi Mamak Merkez Cami’nde sabah namazı ve kuran tilaveti programı gerçekleştirileceği duyuruldu.
www.odatv.com
Gerçekten şeriat gelmiş gibi. Bir de veliler de katılsın yazılmış ya. Herkes Müslüman değil bunu aklınızdan çıkarın.
Bunu onaylayan veya buna dair doğru yanlış diyen herhangi bir açıklama veya göndermede bulunduğumu gördünüz mü?
Hutbelerinde ülkenin kurulumunda hususiyeti ve üzerine düşülünülmesi gereken şeylere düşmüyorlarsa bu başta o koltuğa oturtulanların hatta bu koltuklara oturtanların suçu ve ayıbı, buna karşın bunu değiştirme şansım olsa zaten bir saniye daha durmadan buna engel olurum inancınız tam olsun. Bu düzenden inanın usandım.