Size final tavsiyem dikmen tarafında keklikpınarı park manzara evleri değil o civarlarda birsürü modern ve zemini sert olan bir yer. Dayanıklı evlerdir kalitelidir sorunlu insan yoktur. Yakınında lise,anaokulu gibi eğitim yerleri market, kargo gibi birsürü hizmet seçeneği vardır. Öveçler aşırı yokuşlu ve sorunlu insanı fazla. Saygı olsa orayı öneririm kesinlikle.
çankaya keklikpınarı mahallesindenmı bahsedıyosunuz

@Altair, Evet. Yanında tarım kredi market karsısında Yurtiçi Kargo var.
hocam siz sanırım bina anlattınız ben iki saattir keklikpınarındaki evlere bakıyorumda bu evlerın nıye çoğu 30 yaşında hemde evler niye bukadar ucuz anlamadım istanbulda 8-9m a satılcak evler burda 6m falan işciliğimi kötü acaba

Ya ben Çankaya'dayken, bu 6 Şubat'taki olan depremde, ev sallanıyordu. Korkmuştum. Dayanlıklı mı bilmiyorum ama taa neredeki depremden az da olsa etkilenmiştim. Hem saat 04.00 civarı olan hem de 13.00 gibi olan depremde, evdeki lamba, masa falan sallanmıştı.

Ya ben Çankaya'dayken, bu 6 Şubat'taki olan depremde, ev sallanıyordu. Korkmuştum. Dayanlıklı mı bilmiyorum ama taa neredeki depremden az da olsa etkilenmiştim. Hem saat 04.00 civarı olan hem de 13.00 gibi olan depremde, evdeki lamba, masa falan sallanmıştı.
hocam çok normal sen bide 6 şiddetindeki depremde bizim binayı görücektin oyuncak gibi sallandı bina nekadar saglam olsada zemin kötü olunca hiçbişey fark etmiyo

@Altair, Evlerin hepsi 30 yasında degil daha yeni 1-2 hafta once 4-5 yasında evler var. Daha modern isterseniz ilker caddesine yeni evler yapıldı butceniz dusuk oldugu icin onermedim 2+1 sıkıntı yaratmazsa 3-4 aylık evler her gün yapılışını görüyorduk.

Mamak tarafında falan mı oturuyorsunuz ben hissetmedim.

e
@Altair, Evlerin hepsi 30 yasında degil daha yeni 1-2 hafta once 4-5 yasında evler var. Daha modern isterseniz ilker caddesine yeni evler yapıldı butceniz dusuk oldugu icin onermedim 2+1 sıkıntı yaratmazsa 3-4 aylık evler her gün yapılışını görüyorduk.

Mamak tarafında falan mı oturuyorsunuz ben hissetmedim.
evet malzemeden çalınmış kolonları çok ince isteğim yeni bi ev değil sağlam bi ev