Eğer okuyicağın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.

Eğer okuyicağaın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.
Ankara peki İstanbul kadar kalabalık mı? Adana’dan geleceğim okumaya.

Ankara hacı bayram veli üniversitesi gastronomi, sözel 19.000 sıralama ile alıyor.

Üniversiteyi bilmiyorumda sıralama rahat gelir gibi.😀 Yanlış hatırlamıyorsam 11. sınıfsınız. Şimdiden bunları düşünmeyin bence daha var. Siz çalışın puanınız alın geri kalan zamana kalmış bir şey.

İstanbul'da yaşamadığınız için Ankara diyorum. Yaklaşık 10 yıldır anadolu yakasında yaşıyorum, burası bile çok kötü. Üniversite için sık sık karşıya gidip geliyorum ve buradaki (anadolu) trafik, otobüsler, metrolar Ankara'nın biraz üstü gibi olsa da Avrupa tarafı felaket derecede.