Detaylar
Kim cevapladı?İstanbul çok kalabalık, çok trafik var, AVM'ler falan güzel.Sizce öğrencilik ve üniversite hayatı için hangi şehir daha iyi?
Ankara normal, trafiği bilmiyorum bence normal (Benim deneyimime göre.), pek gezilecek yer yok, ve çok soğuk.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Eğer okuyicağın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.
Ssoulstealler59
Uzman
Ankara çok daha iyi. Gerek ekonomik olarak gerek nüfus olarak gerekse ulaşım olarak İstanbul'dan kat kat daha iyi. Ancak gezilecek yer pek fazla yok diye biliyorum birkaç önemli yer var sadece.
Ankara peki İstanbul kadar kalabalık mı? Adana’dan geleceğim okumaya.Eğer okuyicağaın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ankara peki İstanbul kadar kalabalık mı? Adana'dan geleceğim okumaya.
Şahsen bilgim yok ancak internetteki Meme'lerden öğrenci dostu bir yer gibi gözükmüyor. Hangi bölüm istiyorsunuz bu arada?
Ankara hacı bayram veli üniversitesi gastronomi, sözel 19.000 sıralama ile alıyor.Şahsen bilgim yok ancak internetteki Meme'lerden öğrenci dostu bir yer gibi gözükmüyor. Hangi bölüm istiyorsunuz bu arada?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ankara hacı bayram veli üniversitesi gastronomi, sözel 19.000 sıralama ile alıyor.
Üniversiteyi bilmiyorumda sıralama rahat gelir gibi.
grancoupe
Yetkin
İstanbul'da yaşamadığınız için Ankara diyorum. Yaklaşık 10 yıldır anadolu yakasında yaşıyorum, burası bile çok kötü. Üniversite için sık sık karşıya gidip geliyorum ve buradaki (anadolu) trafik, otobüsler, metrolar Ankara'nın biraz üstü gibi olsa da Avrupa tarafı felaket derecede.