Teşekkürler.Geçenki selde yollarda yürüyemez haldeydik, bu şimdi biraz daha sakinleşmese yüzerdik, ondan kapağı açmışlardır. Benim de şişme simidim duruyor hazır dağın başındayım, aşağı gitmek güzel olurdu. Şaka bir yana, araçta hasar olmaması iyi olmuş buradaki asıl sorumlu yoldaki o kapağı açan işçide. Reflektörlü duba ile oranın belirtilmesi gerekirdi.
Yağmurdan önünü göremezsin yapacak bir şey yok, geçmiş olsun tekrardan.
Detaylar
Kim cevapladı?Anlık: Otobüs durağındaki tabela devrilmiş, altında kalan vatandaşlar var ve ölenler olduğu iddia ediliyor.
Bir sürü ambulans ve ağır yaralılar da var mış...
Çok sıkıntı durum ya, geçmiş olsun.
Bizim altyapıda bir takım sorunlar var, Ankara'nın çoğu düzlük olduğundan suyun eğimle gidebileceği, akış alabileceği yön yok. Kanalizasyon sistemi de keza biraz sorunlu. Her yağmurda acayip acayip olaylar oluyor.
Katılıyorum.Çok sıkıntı durum ya, geçmiş olsun.
Bizim altyapıda bir takım sorunlar var, Ankara'nın çoğu düzlük olduğundan suyun eğimle gidebileceği, akış alabileceği yön yok. Kanalizasyon sistemi de keza biraz sorunlu. Her yağmurda acayip acayip olaylar oluyor.
Evine gitmek için beklediğin durakta sığınırken tabela üzerine devrilip de vefat etmek... Sabır dilerim ailelerine.
Adam sizin durumu yaşamamak için nasıl da kırıyor arabayı:
- Makaleler
- 20
Geçmiş olsun arkadaşlar, can ve mal kaybı olmaması tek temennim.
Valla Adana'da sıcaktan güneşe ateş edenler var
Ankara'da ne güzel yaşanır bence.
Bence korkutucu değil hocam, Kurtlar vadisi jeneriği gibi duruyor.Şu mor şimşek korkutucu ama bir yandan çok güzel duruyor.
İlginç bir hava. Akşama kadar güllük gülistanlık, akşam ise kıyamet kopuyor şu an gibi.
Yine başladık. Burada yaşamayanlar da burayı kötülüyor.
Millet sıcaktan çözülürken, derisi kavrulurken burası harika. Seviyorum bu şehri.
Yine başladık. Burada yaşamayanlar da burayı kötülüyor.
Son düzenleme:
Yarım saat içinde dolu yağışı olacağını düşünüyorum.İlginç bir hava. Akşama kadar güllük gülistanlık, akşam ise kıyamet kopuyor şu an gibi.
Yine başladık. Burada yaşamayanlar da burayı kötülüyor.Millet sıcaktan çözülürken, derisi kavrulurken burası harika. Seviyorum bu şehri.
Tam dolu olmasa da burada Mikail üzerimize işiyor.Yarım saat içinde dolu yağışı olacağını düşünüyorum.
- Makaleler
- 7
Olmayan şeyleri sayıklamaya başlamışlardır onlar.