Geçenki selde yollarda yürüyemez haldeydik, bu şimdi biraz daha sakinleşmese yüzerdik, ondan kapağı açmışlardır. Benim de şişme simidim duruyor hazır dağın başındayım, aşağı gitmek güzel olurdu. Şaka bir yana, araçta hasar olmaması iyi olmuş buradaki asıl sorumlu yoldaki o kapağı açan işçide. Reflektörlü duba ile oranın belirtilmesi gerekirdi.

Yağmurdan önünü göremezsin yapacak bir şey yok, geçmiş olsun tekrardan.
Teşekkürler. :)

Anlık: Otobüs durağındaki tabela devrilmiş, 11 yaşındaki bir çocuk ölmüş ve altında kalan vatandaşlar var.

Bir sürü ambulans ve ağır yaralılar da var mış...

Anlık: Otobüs durağındaki tabela devrilmiş, altında kalan vatandaşlar var ve ölenler olduğu iddia ediliyor.

Bir sürü ambulans ve ağır yaralılar da var mış...

Çok sıkıntı durum ya, geçmiş olsun.
Bizim altyapıda bir takım sorunlar var, Ankara'nın çoğu düzlük olduğundan suyun eğimle gidebileceği, akış alabileceği yön yok. Kanalizasyon sistemi de keza biraz sorunlu. Her yağmurda acayip acayip olaylar oluyor.

Çok sıkıntı durum ya, geçmiş olsun.
Bizim altyapıda bir takım sorunlar var, Ankara'nın çoğu düzlük olduğundan suyun eğimle gidebileceği, akış alabileceği yön yok. Kanalizasyon sistemi de keza biraz sorunlu. Her yağmurda acayip acayip olaylar oluyor.
Katılıyorum.
Evine gitmek için beklediğin durakta sığınırken tabela üzerine devrilip de vefat etmek... Sabır dilerim ailelerine.

Adam sizin durumu yaşamamak için nasıl da kırıyor arabayı:

İlginç bir hava. Akşama kadar güllük gülistanlık, akşam ise kıyamet kopuyor şu an gibi.

Yine başladık. Burada yaşamayanlar da burayı kötülüyor. :D Millet sıcaktan çözülürken, derisi kavrulurken burası harika. Seviyorum bu şehri.

Son düzenleme:
İlginç bir hava. Akşama kadar güllük gülistanlık, akşam ise kıyamet kopuyor şu an gibi.

Yine başladık. Burada yaşamayanlar da burayı kötülüyor. :D Millet sıcaktan çözülürken, derisi kavrulurken burası harika. Seviyorum bu şehri.
Yarım saat içinde dolu yağışı olacağını düşünüyorum.