Detaylar
Kim cevapladı?Anıtkabir.
Nallıhan Gökkuşağı Tepeleri. Ulucanlar Cezaevi Müzesi vardı.
Emre.py
Üstün
İlk uğrayacağım yer hocam.
Nallıhan Gökkuşağı Tepeleri. Ulucanlar Cezaevi Müzesi vardı.
Başka önerileriniz var mı?Ankara'nın her yerinde müze var, müzelere bakabilirsiniz. Anıtkabir'e gidebilirsiniz, Ankara kalesini bakabilirsiniz. Ya Ulus'a gider eski TBMM, eski İŞ bankası gibi bir sürü yer var.
Bir de Aspava göm.İlk uğrayacağım yer hocam.
Başka önerileriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Arkadaşımla beraber bir Ankara planımız var. 2 gün 1 gece kalacağız. Nereleri gezmemizi önerirsiniz?
Anitkabir.
Ankara Kalesine sabah erkenden cikabilirsiniz. Hem spor olur hem de temiz havada manzara izlersiniz. Oradan da inip kale civarinda kahvalti yaparsiniz. Sinirsiz serpme ekahvaltilar var ve kale cevresinin fiyatlari gercekten ucuz. Orada guzel bir kahvalti yparsiniz. Oradan Ulus'a gidip eski bankalari dolasabilirsiniz. Bazi tarihi yapilarin icine girebiliyorsunuz. Hem faaliyet gosterip hem de muze gibi gezilebilen tarihi yapilar var. Sonra yine dedigim cevrede bir suru muze var. Haritadan bakip ilginizi ceken muzeleri gezebilirsiniz. Ankara'nin muzeleri kapsamlidir ve ici bos muzeler degildir.
Kale, Anitkabir ve muzeler disinda Ankara'nin oyle cok gezilecek yeri oldugunu dusunmuyorum. Ben olsam kestra olarak Haci Bayram Veli Turbesi ve Camii'ni ziyaret edip guzel bir yerde de yemek yeyip bitirirdim. Daha fazla onerisi olan arkadaslar olacaktir.
İlk uğrayacağım yer hocam.
Başka önerileriniz var mı?
Başka önerim yok ancak şunu belirteyim Nallıhan'a kişisel araç olmadsn gidilmez bilginiz olsun.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Kurtuluş Savaşı Müzesi'ne mutlaka gitmeni tavsiye ederim. 1. TBMM baya güzel. Cumhurbaşkanlığı kütüphanesi de çok iyi görmende fayda var. Anıtkabir ve Aspava önerilerimi geçiyorum onları mutlaka ziyaret edersin. Aspava olarak da Esat Gülçimen Aspava benim denediğim en iyi Aspava oldu. Bunun dışında arkeoloji müzesi ve Koç müzesini ziyaret edebilirsin. Kuğulu parka da uğrayabilirsin.
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532