Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
İki simit bir çay içeceğime çiğ köfte gömerim artık.
Hmm?
15+15+0,5= 30,5 o paraya çiğ köfte var mı?
İki simit bir çay içeceğime çiğ köfte gömerim artık.
Simit 30 TL, ekmek 20 TL de olsa kimse oy verdiği adamdan vazgeçmeyecek, buna emin olabilirsin. O yüzden istersen 100 TL olsun, yine gidip aynısını seçerler.Az. Bence simit 30 TL olmalı. Ekmek de 20 TL olmalı.
Direkt mağazada 50 TL'den satılıyor pahalı sayılmaz bence.Çiğ köfte de ucuz değil ki, ufacık dürüme 60-80 TL istiyorlar. Oses ve Komagene inanılmaz pahalandı.
50 kuruşa bardak yok çayı nereden çıkardın kral?
50 Kuruşa çay varsa söyle, 100 bardak alayım da dağıtayım, milletin içi ısınsın.
Bence gayet pahalı. Doyurucu bir şey bile değil. Hadi şu zamlardan sonra 50 TL mega dürüm ise neyse diyeceğim de online siparişlerden 65 TL'ye kesinlikle çiğ köfte almam. En son 53,50 TL idi, zam yapıp 65 TL yaptılar. 15-20 lira daha koyup zurna yiyorum.Direkt mağazada 50 TL'den satılıyor pahalı sayılmaz bence.
Bana yeni gelen bir özellik ile döner sevmemeye başladım ve çiğ köfteye geçtim. Sıradan dürümler doyurmuyor lakin dürüm dolu dolu olursa ben doyuyorum. Sürekli gittiğim komagene ile samimi olduk dürümün içi salata gibi oluyor valla.Bence gayet pahalı. Doyurucu bir şey bile değil. Hadi şu zamlardan sonra 50 TL mega dürüm ise neyse diyeceğim de online siparişlerden 65 TL'ye kesinlikle çiğ köfte almam. En son 53,50 TL idi, zam yapıp 65 TL yaptılar. 15-20 lira daha koyup zurna yiyorum.
Çiğ köfte de ucuz değil ki, ufacık dürüme 60-80 TL istiyorlar. Oses ve komagene inanılmaz pahalandı.