Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ben Pizza Bulls'u beğeniyorum, tabii firma kadar şubenin ustası da çok önemli.
Hesaplı denilemez ama malzeme kalitesi gerçekten diğer pizzacılara göre çok önde.
Hesaplı denilemez ama malzeme kalitesi gerçekten diğer pizzacılara göre çok önde.
vada
Uzman
Bunu yazmaya gelmiştim keşke daha fazla yaygınlaşsa.Ben Pizza Bulls'u beğeniyorum, tabii firma kadar şubenin ustası da çok önemli.
Teşekkürler. Kızılay gitme durumu yok şu an.Hocam bende yenimahalledeyim ancak buralarda pizzacı çok bilmiyorum. Kızılayda güzel pizzacılar var baya.(merkezdeyim yenimahallenin)
Ethem Efe
Üstün
Ben pizza Bulls'u beğeniyorum, tabii firma kadar şubenin ustası da çok önemli.
Pizza bulls deneme vakti geldi sanırım. Yakın zamanda burayada açılmış bir tane.
Hellmonger
Becerikli
Little ceasars aldım 3 kez falan çok beğendim.
LA Knight
Üstün
Franchise firmalar arasında en iyisi Pizza Bulls bence. Onun dışında Yenimahalle'de faaliyet gösteriyorsa L'icious Pizza's şans verebilirsin. Geçen sene Licioustan yemiştim baya iyiydi. Pizza Lazza, Pizza Terra, Dominos filan kaç bunlardan.
Pastırma seviyorsanız New Jersey bayağı iyi, domates de ekliyorum enfes bir şey oluyor. Öneririm.Pizza bulls deneme vakti geldi sanırım. Yakın zamanda burayada açılmış bir tane.
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam