Detaylar
Kim cevapladı?Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Türk polisi? Halkın polisi? Polis?
Bence de değil.
Bence de değil.
SF26
Üstün
Değil zaten. Bu arada Ankara'daki baroyla iletişim hâlindeyiz. İsim düşerse buradan yazın iletelim arkadaşlara.Türk polisi? Halkın polisi? Polis?
Bence de değil.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Bu sefer konu ne? Ben hiç duymadım şimdi öğreniyorum.
SF26
Üstün
ODTÜ ve diğer üniversiteler Konur'da eylem çağrısı yaptı, gerisi her zamanki gibi orantılı güç uygulayan polislerimizden geldi zaten.Bu sefer konu ne? Ben hiç duymadım şimdi öğreniyorum.
ardactn1
Gelişen
Aşağıya koyduğum videoya benzer çok durum var ama benim en çok gözüme çarpan fotoğrafı atayım.
Fotoğrafı:
Diğer insanların fikirlerinden dolayı kendi fikirlerimi hiçbir zaman açık açık söylemedim fakat ben bu ülkede ne polise ne doktora ne askere ne başkana hiçbirine saygı duymuyorum tek polis değil hangi sektör olursa olsun sizin zarar görüyor oluşunuz bir kişinin işine geliyorsa veya size üstten bakıyorsa elinden gelen her kötülüğü yapıyor bu sadece eylemlerde değil her zaman böyleydi. Hastaneye gidersin doktor üstten üstten konuşur eylem yaparsın polisten dayak yersin işin acı tarafı insanlar hala akıllanmayıp polisi onu bunu savunup haklı çıkartmaya çalışıyorlar. Bu ülke batmaya mahkum.
SF26
Üstün
Şu mesajı paragraflayıp noktalama işaretiyle yazar mısınız? Acayip sıkıntılı paragraf.Diğer insanların fikirlerinden dolayı kendi fikirlerimi hiçbir zaman açık açık söylemedim fakat ben bu ülkede ne polise ne doktora ne askere ne başkana hiçbirine saygı duymuyorum tek polis değil hangi sektör olursa olsun sizin zarar görüyor oluşunuz bir kişinin işine geliyorsa veya size üstten bakıyorsa elinden gelen her kötülüğü yapıyor bu sadece eylemlerde değil her zaman böyleydi. Hastaneye gidersin doktor üstten üstten konuşur eylem yaparsın polisten dayak yersin işin acı tarafı insanlar hala akıllanmayıp polisi onu bunu savunup haklı çıkartmaya çalışıyorlar. Bu ülke batmaya mahkum.
bu bir insanlık suçudur bu arada.
SF26
Üstün
Mahmut Tanal oraya gidiyormuş:
Hatta gitmiş galiba.
Gitti, orada şu an.
Emre Human
Üstün
Artık can güvenliği tehlikeye girecek vaziyete geldi. bu eylemlere girilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Şahsen benim canım siyasetten daha önemli.