Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 11 Haziran 2025
- Makaleler
- 1
Olay nedir? Neden?
X üzerinden videolara, videolarda küfür ve uygunsuz görüntüler var. Birçok kişi yarı çıplak kalmış. Ben maçta olduğum için gitmedim, birçok arkadaşım da şu an gözaltında.
Saraçhane bugün tıklım tıklım polis doluydu. Geçen senekinden sert bir müdahale bekliyordum.
- Makaleler
- 1
Olay nedir?Saraçhane bugün tıklım tıklım polis doluydu. Geçen senekinden sert bir müdahale bekliyordum.
Eki Görüntüle 234070
Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının 365. günü.
Şu şekil olaylardan uzak kalmak lazım.
X üzerinden videolara, videolarda küfür ve uygunsuz görüntüler var. Birçok kişi yarı çıplak kalmış. Ben maçta olduğum için gitmedim, birçok arkadaşım da şu an gözaltında.
Şaşırmadım. Bunlar Türk polisi değil, sarayın kulları. Kahraman Türk polisimizin adını karalıyorlar. Bu devran er ya da geç dönecek; biz yine her şeyin üstesinden geleceğiz, kimse merak etmesin. Bu ülke ne siyasal İslamcılara ne de bölücülere kalır.
KökBilgi 53
Başarılı
Hala dün gibi aklımda ya Türk bayrağına tekme atan polisin doğu da terör sempatizanlarına pamuk şeker uzatması da ne büyük rezillik değil mi? Gören de ülke işgal altında zanneder tabi değilse.X üzerinden videolara, videolarda küfür ve uygunsuz görüntüler var. Birçok kişi yarı çıplak kalmış. Ben maçta olduğum için gitmedim, birçok arkadaşım da şu an gözaltında.
Yeni konular
-
-
Unreal Engine 9.904,51 TL değerindeki ücretsiz Unreal Engine (FAB) assetleri
- Alice Büşra Alçınar
-
-
İlk derin uzay çalışmam: Havai Fişek Galaksisi (NGC 6946) | Fujifilm X-S20
- DarthGorsoy
-
-
-