Artık can güvenliği tehlikeye girecek vaziyete geldi. Artık bu eylemlere girilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Şahsen benim canım siyasetten daha önemli.
Atatürk'ün bize emanet ettiği demokrasi için gerekirse öleceğiz, bu kadar basit.
Eylemlerin etkisini arttırır bu hareketler.

Atatürk'ün bize emanet ettiği demokrasi için gerekirse öleceğiz, bu kadar basit.
Eylemlerin etkisini arttırır bu hareketler.

Neden ölelim ki? 23 yıldır hala inanan kesim var. Yüzde 52 oy veren kesim hep desteklemedi mi? Her şeye rağmen oy verdiler. Deprem oldu o kadar kişi öldü gene verdiler. Çoğu menfaat çıkar için veriyorlar. Ülke umurlarında değil. Maalesef aklını kullanamayan toplumlar yok olmaya mahkumdur. Yani kısacası beni bağlamaz ben yaşamak istiyorum. Gerekirse yurt dışına giderim. Sürekli Kurtuluş Savaşı mücadelesi verilemez bir noktadan sonra her şey tekrar ediyor. Coğrafya kader derler ya ona katılıyorum bazı şeyler düzeltilemez.

Neden ölelim ki? 23 yıldır hala inanan kesim var. Yüzde 52 oy veren kesim hep desteklemedi mi? Her şeye rağmen oy verdiler. Deprem oldu o kadar kişi öldü gene verdiler. Çoğu menfaat çıkar için veriyorlar. Ülke umurlarında değil. Maalesef aklını kullanamayan toplumlar yok olmaya mahkumdur. Yani kısacası beni bağlamaz ben yaşamak istiyorum. Gerekirse yurt dışına giderim. Sürekli Kurtuluş Savaşı mücadelesi verilemez bir noktadan sonra her şey tekrar ediyor. Coğrafya kader derler ya ona katılıyorum bazı şeyler düzeltilemez.
Yurt dışında Ermeni ve PKK destekçisi diaspora, Avrupa ya da diğer ülkelerdekilere şirin görünüp beyin yıkayarak Türk düşmanlığını körükledikçe; bizlere oralarda da rahat yok maalesef. 3. Dünya ülkesi insanı olarak damgalanmamızı saymıyorum bile. Atayurdumuzdaki bu düzenin değişmesi şart.

Yurt dışında ermeni ve PKK destekçisi diaspora, Avrupa'ya da diğer ülkelerdekilere şirin görünüp beyin yıkayarak Türk düşmanlığını körükledikçe; bizlere oralarda da rahat yok maalesef. 3. dünya ülkesi insanı olarak damgalanmamızı saymıyorum bile. Atayurdumuzdaki bu düzenin değişmesi şart.

Birçok ülke var Asya ülkesi de olabilir. Sonuçta ülkeyi bu hale onlar getirdi. Kurunun yanında yaş da yanıyor. Hükumet zaten komple Türk düşmanı yani Avrupa'ya gitsem bile o konuda çok yabancılık çekmem bence. Yani neyin mücadelesini vereceksin ki hadi kurtardın diyelim tekrar aynı şeyler olacak. Bazı durumlarda hiçbir şey yapılamaz çaresi olmaz. Bu ülkenin bu durumda olmasının başka nedeni de herkes kendi cebini çıkarını düşünüyor. Dini araç yapıyorlar. O şekilde kendilerine yaşam kuruyorlar ev araba alıyorlar en lüks yerde yaşıyorlar. Kısacası bunun için mücadele vermem çünkü nereye çıkacağı belli.