Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) Tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.
Telefon ve Macbook + Seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)
Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) Tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.
Telefon ve Macbook + Seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)
Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.
Telefon ve MacBook + seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)
Sadece kendi kullanımıma değil. Tablet, telefon dahil olmak üzere evdeki fertler ve yakınlarıma da aldım. Yani kalitesinden memnun kaldığım için bir de ufak, prizde daha az yer kaplaması, iş görmesi + indirimde olması en büyük nedendi
Olması gereken fiyata satıyorlar sadece. Türkiye distribütörleri aktif olan bir marka, şu ana kadar da sürümden kazandılar hep.
Olumsuz yorum atıp laf edenler kendi cihazlarının şarj özelliklerini bilmekten aciz insanlar genelde.
Olması gereken fiyata satıyorlar sadece. Türkiye distribütörleri aktif olan bir marka, şu ana kadar da sürümden kazandılar hep.
Olumsuz yorum atıp laf edenler kendi cihazlarının şarj özelliklerini bilmekten aciz insanlar genelde.
Kılıf - camı fahiş fiyattan satan Spigen mi adaptörde sürümden kazanıyormuş? Bu mümkün değil çünkü Reddit'e bakarsan diğer ülkelerdeki insanların da fiyatın düşüklüğünden şüphelenip millete danıştığını görürsün.
Kılıf - camı fahiş fiyattan satan Spigen mi adaptörde sürümden kazanıyormuş? Bu mümkün değil çünkü Reddit'e bakarsan diğer ülkelerdeki insanların da fiyatın düşüklüğünden şüphelenip millete danıştığını görürsün.
Üretim maliyetleri benzer ürünlerden bahsediyoruz, hatta kalite seviyesine göre ekran koruyucu dediğimiz şeyler günümüzde adaptörlerden daha pahalıya mal olabiliyor. Senin kullandığın kaliteli bir hayalet koruyucunun maliyeti şu anda Çin'de 4 dolar civarında, 25W PPS adaptörünse 1 dolar.
Üretim maliyetleri benzer ürünlerden bahsediyoruz, hatta kalite seviyesine göre ekran koruyucu dediğimiz şeyler günümüzde adaptörlerden daha pahalıya mal olabiliyor. Senin kullandığın kaliteli bir hayalet koruyucunun maliyeti şu anda Çin'de 4 dolar civarında, 25W pps adaptörünse 1 dolar.