Şikayet çok var onda. Ya orijinal Spigen değil ya da taklit düşük kalite olanları bizim ülkeye yolluyorlar.

Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) Tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.

Telefon ve Macbook + Seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)

Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) Tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.

Telefon ve Macbook + Seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)
Açıklama için teşekkür ederim.

Açıklana için teşekkür ederim.

Ben Amazon üzerinden almıştım ve şu ana kadar şikayet ettiğim bir şey olmadığı için bilemiyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bunun teklisi var 30W, ondan aldım 3-4 tane çok memnunum tavsiye ederim. (belki ben bir sorunla karşılaşmamış olabilirim) tekli iş görür diyenler ben kalitesinden memnunum iyi bir kablo ile hızlı şarj ediyor.

Telefon ve MacBook + seyahat şarjı olarak bunu kullanıyorum bunu da tavsiye ederim. (bu biraz tuzlu lakin güvenilir bulduğum bir seçenek, indirimden almıştım)

Pardon 3-4 tane niye aldınız anlamadım?

Şikayet çok var onda. Ya orijinal Spigen değil ya da taklit düşük kalite olanları bizim ülkeye yolluyorlar.

Bu benim de dikkatimi çekti. Şu an hangi Watt değerine bakarsan bak en ucuz model neredeyse sürekli Spigen oluyor.

Kılıf - camdan daha ucuza adaptör satıyorlar. Vardır bunda bir bit yeniği...

Bu konuyu biraz araştıracağım.

Bu benim de dikkatimi çekti. Şu an hangi watt değerine bakarsan bak en ucuz model neredeyse sürekli Spigen oluyor.

Bence bir bit yenigi var 400 -500 adam iyi yorum yapıyor 150-200 tanesi kötü yorum yapıyorsa
O işin içinde bir iş vardır.

Açıklama için teşekkür ederim.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Pardon 3-4 tane niye aldınız anlamadım?

Sadece kendi kullanımıma değil. Tablet, telefon dahil olmak üzere evdeki fertler ve yakınlarıma da aldım. Yani kalitesinden memnun kaldığım için bir de ufak, prizde daha az yer kaplaması, iş görmesi + indirimde olması en büyük nedendi :)

Bu benim de dikkatimi çekti. Şu an hangi Watt değerine bakarsan bak en ucuz model neredeyse sürekli Spigen oluyor.

Olması gereken fiyata satıyorlar sadece. Türkiye distribütörleri aktif olan bir marka, şu ana kadar da sürümden kazandılar hep.
Olumsuz yorum atıp laf edenler kendi cihazlarının şarj özelliklerini bilmekten aciz insanlar genelde.

Olması gereken fiyata satıyorlar sadece. Türkiye distribütörleri aktif olan bir marka, şu ana kadar da sürümden kazandılar hep.
Olumsuz yorum atıp laf edenler kendi cihazlarının şarj özelliklerini bilmekten aciz insanlar genelde.

Kılıf - camı fahiş fiyattan satan Spigen mi adaptörde sürümden kazanıyormuş? Bu mümkün değil çünkü Reddit'e bakarsan diğer ülkelerdeki insanların da fiyatın düşüklüğünden şüphelenip millete danıştığını görürsün.

Acaba fason ürünlere logo mu basıyorlar sadece?

Kılıf - camı fahiş fiyattan satan Spigen mi adaptörde sürümden kazanıyormuş? Bu mümkün değil çünkü Reddit'e bakarsan diğer ülkelerdeki insanların da fiyatın düşüklüğünden şüphelenip millete danıştığını görürsün.

Acaba fason ürünlere logo mu basıyorlar sadece?
Üretim maliyetleri benzer ürünlerden bahsediyoruz, hatta kalite seviyesine göre ekran koruyucu dediğimiz şeyler günümüzde adaptörlerden daha pahalıya mal olabiliyor. Senin kullandığın kaliteli bir hayalet koruyucunun maliyeti şu anda Çin'de 4 dolar civarında, 25W PPS adaptörünse 1 dolar.

Üretim maliyetleri benzer ürünlerden bahsediyoruz, hatta kalite seviyesine göre ekran koruyucu dediğimiz şeyler günümüzde adaptörlerden daha pahalıya mal olabiliyor. Senin kullandığın kaliteli bir hayalet koruyucunun maliyeti şu anda Çin'de 4 dolar civarında, 25W pps adaptörünse 1 dolar.

Satıştan karınız var herhalde bu kadar savunuyorsanız.

Firma görevlisi misiniz?

Bir malda yüzde 20 şikayet varsa bir sorun vardır.

Farklı kalite mallarda gönderliyor olabilir.

Genel kalitede bahsedildiği kadar iyi olamayabilir.