Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Her kulaklığı şarj ettiğiniz gibi fişe takarak şarj edin. Bilgisayarla şarj etmek hızlı şarj özelliğini öldürür. Kutuda hızlı şarj özelliği var.Anker R50i kulaklık aldım çok da memnun kaldım. Beklentilerimi karşıladı. Ama ne ile şarj edeceğimi bilmiyorum. Laptopa'mı takıp şarj etmeliyim veya da ne yapmalıyım?
Thanos
Üstün
Her kulaklığı şarj ettiğiniz gibi fişe takarak şarj edin. Bilgisayarla şarj etmek hızlı şarj özelliğini öldürür. Kutuda hızlı şarj özelliği var.
USB girişli bir şarj aletini nasıl prize takabilirim hocam onu da söylerseniz sevinirim.
Luna1057
Yetkin
USB'yi bir adaptöre takarak şarj edebilirsin. Bir sorun olmaz.USB girişli bir şarj aletini nasıl prize takabilirim hocam onu da söylerseniz sevinirim.
Astronotarda
Üstün
İçinden çıkan şarji kullanma zorunluluğunuz yok. Ben telefonumun şarjı ile şarj ediyorum.USB girişli bir şarj aletini nasıl prize takabilirim hocam onu da söylerseniz sevinirim.
USB girişini bir fişe takmak zaten aynı işi yapıyor.
Astronotarda
Üstün
Kulaklık kutusunda hızlı şarj var 18W ile de şarj edebilir.
- Makaleler
- 23
Anker için geçerli sanırım. Sennheiser ve benzeri markalar 5V öneriyor.
Kulaklık kutusunda hızlı şarj var 18W ile de şarj edebilir.
Astronotarda
Üstün
Sanırım öyle, hızlı şarj desteği belirtilmiş çünkü. Ben 2 aydır kullanıyorum telefonumun şarjıyla sorun çıkmadı şu ana kadar.Anker için geçerli sanırım. Sennheiser ve benzeri markalar 5V öneriyor.
Yeni konular
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-
-