Yok ya ekosistem o kadar iyi değil.

SSC kodek bile ses kalitesini tamamen değiştiriyor. Ayrıca evet, ekosistem mükemmel bir şey. Kullanabilene 😏

Nothing Ear A aktif olarak kullandığım kulaklık. Ses kalitesi olarak kesinlikle Buds 2'den çok daha iyi ancak Eq şart diyebiliriz. Konfor olarak zaten Buds 2 çok kötü bir kulaklık bu ilaç gibi geliyor.

Tek kötü yanı ANC performansının Buds 2'den kötü olması. O da takılmalık bir şey değil bence.

SSC kodek bile ses kalitesini tamamen değiştiriyor. Ayrıca evet, ekosistem mükemmel bir şey. Kullanabilene 😏

Nothing Ear A aktif olarak kullandığım kulaklık. Ses kalitesi olarak kesinlikle Buds 2'den çok daha iyi ancak Eq şart diyebiliriz. Konfor olarak zaten Buds 2 çok kötü bir kulaklık bu ilaç gibi geliyor.

Tek kötü yanı ANC performansının Buds 2'den kötü olması. O da takılmalık bir şey değil bence.
Hangi rengini aldiniz Nothing Ear (a)'nin?

Yok o kadar iyi değil 500 Kbps civarlarında seyrediyor. Eğer ki zaten Spotify, YouTube Music vb. Kullanıyorsan hiçbir şey ifade etmeyecek. Ekosistem güzel bir şey ancak Samsung kulaklıklarda ekosistem o kadar da iyi değil.
Kendi düşüncelerime göre codec sıralaması:
LDAC > SBC-XQ > SSC > SBC > AAC

Nothing Ear A aktif olarak kullandığım kulaklık. Ses kalitesi olarak kesinlikle Buds 2'den çok daha iyi ancak EQ şart diyebiliriz. Konfor olarak zaten Buds 2 çok kötü bir kulaklık bu ilaç gibi geliyor.

Nothing kulaklıklarını deneyimlemedim ancak EQ kesinlikle şart özellikle Buds 2 gibi bir cihazda. Kendini dengeli olarak pazarlayan bir kulaklığın dengeli olmaması beni çok üzdü ve dengeli benim için çok önemli bir şey. Bass çok fazlaydı ve kesinlikle uzaktan yakından dengeli ile alakası yoktu her neyse Custom EQ yaparım dedim bir de ne göreyim kulaklıkta Custom EQ seçeneği yok sadece belirli seçimler vardı ve hepsi de birbirinden kötüydü. Konforu'da kötü evet.