Sağlam üründür. Ses kalitesi çok iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?AUX ile bağlantı mevcut.Güzel fiyat bu modelde kablolu bağlantı da var mıydı acaba?
Aux var gözüküyor.Güzel fiyat bu modelde kablolu bağlantı da var mıydı acaba?
eskopya
Becerikli
Hoparlörün mid ses karakteri muazzam iyi ama onun dışında özellikle Low bass (20-60 Hz) neredeyse hiç yok ve tiz konusunda da yetersiz bir ürün (EQ ile tizleri büyük miktarda düzeltebiliyoruz). Ön ızgarası çabuk renk atıyor. 1kg gibi ağırlığı var. Eğer bass odaklı dinleyiciyseniz büyük hoparlörler dışında sizi doyurabilecek bir hoparlör zor bulunur. Ama bass meraklısı değilseniz alabileceğiniz en iyi hoparlör diyebilirim. Son ses kullanmamanız lazım. Son seste bozulmaları çok yapıyor. Aklıma gelenler şu anlık bunlar.
EQ ayarı şart. İsterseniz EQ ayarı atarım.
Ben de aldım. Benim için efsane bir şey. Yabancı bir kanalda EQ ayarı vardı ama sürümden sürüme değişiyor mu bilmiyorum. En son firmwareyi yapmadım. Yapmak gerekiyor mu acaba?Hoparlörün mid ses karakteri muazzam iyi ama onun dışında özellikle Low bass (20-60 Hz) neredeyse hiç yok ve tiz konusunda da yetersiz bir ürün (EQ ile tizleri büyük miktarda düzeltebiliyoruz). Ön ızgarası çabuk renk atıyor. 1kg gibi ağırlığı var. Eğer bass odaklı dinleyiciyseniz büyük hoparlörler dışında sizi doyurabilecek bir hoparlör zor bulunur. Ama bass meraklısı değilseniz alabileceğiniz en iyi hoparlör diyebilirim. Son ses kullanmamanız lazım. Son seste bozulmaları çok yapıyor. Aklıma gelenler şu anlık bunlar.