Burada kıyaslaması var. P2İ'den farklı bir modelmiş bu arada. Kutusuz şarj süresi olarak P20'i 3 saat daha fazla gözüküyor. Kutuyla beraber ikisi de 30 saat olarak belirtilmiş.

Bir kulakligin alinabilirligini etkileyen en temel sebep ses kalitesidir, ardindan pil suresi gibi etkenler gelir.

Ses kaliteleri aynı çünkü her iki kulaklığı da bir süre kullandım şu an da aktif olarak kulaklıklarımdan biri QCY T13 ANC.

Bu nasil bir sebep anlamadim :D Su an T13 ANC'yi 600'den ucuza alabiliyor musun? Hayir. T13 ANC 600 liranin altina dusene kadar oturup cadir mi kuralim?

Çadır mı kur demişim? Bir tarafta aktif gürültü önlemeli ve kutusuyla beraber 23 saat süre sunan bir kulaklık var diğer tarafta da Anker var. Kötü mü demişiz Anker'e sadece kendi fikrimizi söyledik. Başka fikirlere bu kadar tepki göstermene gerek yok. :D

Her iki kulaklığın da sürücü çapı 10 mm, 20-20k hz arası frekans değeri sunuyor ve 16 ohm.

@Hudson51 bu arada QCY T13 ANC'nin ANC kapali kullanim suresi 7 saat, P20i'nin ise 10 saat. Ses yuksekligine gore degerler degisebilir lakin soyledigin kullanim suresi bilgisi tamamen yanlis.

Bizzat firmaların kendi verdiği sayılara göre şarj kutusuyla beraber 3 saat daha fazla şarj süresi var QCY'nin.

İsteyen istediğini alsın, ben şahsen kendi fikrimi söyledim. Bu kulaklık yerine QCY T13 ANC almak çok daha mantıklı çünkü hem şarjı daha uzun gidiyor hem de her ikisi de aynı fiyat iken QCY de aktif gürültü önleme de mevcut ve güzel de çalışıyor.

Son düzenleme:
Ses kaliteleri aynı çünkü her iki kulaklığı da bir süre kullandım şu an da aktif olarak kulaklıklarımdan biri QCY T13 ANC.
Her iki kulakligi da kullandim diyorsun ama sebep belirt dedigimde sacma sapan argumanlar sunuyorsun. Bunun iki sebebi var, ya yeterince kulakliklar hakkinda fikrin yok ya da eline hic P20i bile gecmedi, sadece elimdeki urun en iyisidir mantigiyla T13 ANC fanboylugu yapiyorsun.
Çadır mı kur demişim? Bir tarafta aktif gürültü önlemeli ve kutusuyla beraber 23 saat süre sunan bir kulaklık var diğer tarafta da Anker var. Kötü mü demişiz Anker'e sadece kendi fikrimizi söyledik. Başka fikirlere bu kadar tepki göstermene gerek yok. :D
Anker'in kutuyla birlikte 30 saat.

Tum-Gun-Calma-Suresi.webp

Her iki kulaklığın da sürücü çapı 10 mm, 20-20k hz arası frekans değeri sunuyor ve 16 ohm.
Bu bilgiler hicbir anlam ifade etmez cunku tini ve ses grafigi gibi bilgiler onemli olandir. Kisacasi safsata.
İsteyen istediğini alsın, ben şahsen kendi fikrimi söyledim. Bu kulaklık yerine QCY T13 ANC almak çok daha mantıklı çünkü hem şarjı daha uzun gidiyor hem de her ikisi de aynı fiyat iken QCY de aktif gürültü önleme de mevcut ve güzel de çalışıyor.
ANC ozelligi isteyen T13 ANC alabilir cunku P20i'nin akustik acikligi fazla ve ANC'si yok ama bunun disinda o kadar da mantikli bir oneri degil P20i varken.