Detaylar
Kim cevapladı?Katlanabiliyor, hatta torba - canta arasi bir seyle geliyor. Ona koyabiliyorsunuz.
pawEn
Üstün
Q10'a göre nasıldır rahatlığı falan? Arkadaşımda var 30-60 dakika sonra kulaklarım acıyor. Elimde Oppo Enco Free 2 var fakat hem rahatsız ediyor hem de pek müzik dinlemiyorum öyle bir alışkanlığımda olmadığından çoğu zaman öylece duruyor. Belki sabah otobüste falan dinlerim diye düşünüyorum. Alasım var ama hiç bilemedim...Katlanabiliyor, hatta kucuk torba - canta arasi bir seyle geliyor. Ona koyabiliyorsunuz.
- Makaleler
- 23
@pawEn, Q10'u deneyimlemedigim icin bir sey diyemem ama rahatlik noktasinda bir sikinti yasamadim. Bisiklette de sorun cikarmaz diye dusunuyorum.
Sadece normal olup olmadigini bilmedigim bir sorun var. ANC acikken cok hizli sekilde cukura vs. girdiginizde pit benzeri bir ses cikiyor. Ben her gun cevre yolunu kullandigim icin bisikletle erisilebilecek hizlari geride biraktigimiz senaryolarda yasaniyor tabii. Sorun da olmayabilir, kendisi ilk ANC'li kulakligim cunku. @Simon ne diyorsun hocam?
Sadece normal olup olmadigini bilmedigim bir sorun var. ANC acikken cok hizli sekilde cukura vs. girdiginizde pit benzeri bir ses cikiyor. Ben her gun cevre yolunu kullandigim icin bisikletle erisilebilecek hizlari geride biraktigimiz senaryolarda yasaniyor tabii. Sorun da olmayabilir, kendisi ilk ANC'li kulakligim cunku. @Simon ne diyorsun hocam?
pawEn
Üstün
Şu an tam konu açıyordum orada tartışabiliriz.
- Makaleler
- 23
Ucuz kulaklıklarda bu tür sorunlar oluyor. Uygulama üzerinden sıfırlamayı deneyin. Düzelmezse yapacak bir şey yok.@pawEn, Q10'u deneyimlemedigim icin bir sey diyemem ama rahatlik noktasinda bir sikinti yasamadim. Bisiklette de sorun cikarmaz diye dusunuyorum.
- Makaleler
- 1
Fiyat güncellendi sanırım. Hepsiburada'nın en büyük korkusu gerçekten indirim yapmak olabilir.
Evet ya, tam satın alacaktım 1500 TL oldu sepette. Bir daha indirdikleri vakit alırız artık.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi