Merhaba QCY T13 ANC ile R50İ arasında kaldım.Yukarıda söylediğiniz gibi T13 ANC özelliği ile geliyor R50İ de bu özellik mevcut değil.Ben çok müzik dinleyen biri değilim daha çok dizi film izlerken veya nadiren dışarı yürürken müziksiz şekilde kullanıyorum.Bu ANC özelliği müzik olmadan ortam seslerini kesiyor mu? Malzeme ve uygulama kalitesi açısından hangisi daha önde?
@Astronotarda
@BerkayZ87
@Valiant
QCY T13 ANC olmasına rağmen çok kalitesiz ve çok çabuk ses kaybına uğruyor. Ben önermiyorum. R50i her türlü solluyor.

Merhaba QCY T13 ANC ile R50i arasında kaldım. Yukarıda söylediğiniz gibi T13 ANC özelliği ile geliyor R50i de bu özellik mevcut değil. Ben çok müzik dinleyen biri değilim daha çok dizi film izlerken veya nadiren dışarı yürürken müziksiz şekilde kullanıyorum. Bu ANC özelliği müzik olmadan ortam seslerini kesiyor mu? Malzeme ve uygulama kalitesi açısından hangisi daha önde?
@Astronotarda
@BerkayZ87
@Valiant
Şu an her iki modelde aynı fiyatta bu arada.

Hocam ben R50i model kulaklığı deneyimledim. Hem malzeme kalitesi hem ses kalitesi olarak QCY'den daha iyi. Kulaklık takınca dışarıdan gelen sesleri duymak zorlaştığı için ANC özelliğini aratmadı.