Türkiye'ye gelen her ürün kırpık, sadece Anker değil. Örnek olarak Nzxt C750 psu bize kırpılmış halde geliyor. Anker'in yetkili servisi bana gore cok basarili. Hic pişman etmediler. Kulaklık kulağımdan düşüp kırıldığında bile sıfırı ile degistiler.
Muhtemelen dedigim olay Avrupa Birliginde olmadigimizdan dolayidir. Yani Anker'in elinde degildir belki.

Taşıma çantasından kasıt içinden çıkan kulaklık koyma şeyi değil mi ? Medimarktdan 1 sene önce aldım ve içinde vardı. İstanbulda olsam fotoğrafını atardım
Kulakligi koymani saglayan bir canta. Yani ozel olarak o kulakliga gore uretilmis olmasi lazim.

Butceye bagli. Seni zorlamayacaksa deger. Sony WH-1000XM5'in butce dostu versiyonu gibi.

Kulakligi koymani saglayan bir canta. Yani ozel olarak o kulakliga gore uretilmis olmasi lazim.
Evet var. Aslında siz diyene kadar bana anormal de gelmedi. Çünkü arkadaşımda q35 var ve o aldığında da içinde çantası vardı. Özellikle bu sene alınmış bir karar olabilir bu çanta koymama olayı. Kulaklığım yaklaşık %45 zamlandı
(aldığım yere kıyasla) ama ona rağmen taşıma çantası kalktıysa baya komik.

Butceye bagli. Seni zorlamayacaksa deger. Sony WH-1000XM5'in butce dostu versiyonu gibi.
Yani zorlamaz da... 5300 TL'ye yapılabilecek çok şey var :D Müzikle, sesle uğraşan biri değilim. Çok sık seyahat etmesi gereken biriyim ve sağlık sorunlarından dolayı ehliyet alamadığım için yollarda iPhone'dan müzik dinlemek için kullanıyorum çoğu zaman.

Apple'ın saçma sapan saçmalıkları sağ olsun LDAC de kullanamıyoruz zaten.

Yani zorlamaz da... 5300 TL'ye yapılabilecek çok şey var :D Müzikle, sesle uğraşan biri değilim. Çok sık seyahat etmesi gereken biriyim ve sağlık sorunlarından dolayı ehliyet alamadığım için yollarda iPhone'dan müzik dinlemek için kullanıyorum çoğu zaman.

Apple'ın saçma sapan saçmalıkları sağ olsun LDAC de kullanamıyoruz zaten.
Gecmis olsun. O zaman Q35 yeterlidir bence. Ben bataryasi gunu cikarmayaba kadar kullanirdim.