Avro ve dolar. Anlık olarak değişimini görmek istiyorum.
Harem Altın, kullanıcı dostu ve basit arayüzüyle öne çıkıyor ve piyasada altın ile döviz fiyatlarını adeta belirleyen bir konuma sahip. Bu nedenle Harem Altın kullanmanız genellikle yeterli olacaktır. Ayrıca "Buluro" adlı bir uygulama da mevcut; bu uygulamanın avantajı, Harem dahil piyasadaki diğer büyük altın ve döviz firmalarının (Nadir, Topaloğlu, AGA Bullion vb.) verilerini bir arada tek ekranda sunması. Ancak Harem’in sadeliği ve piyasa üzerindeki etkisi nedeniyle Harem Altın'ı tercih edebilirsiniz. tercih edilebilir.

Harem altın, kullanıcı dostu ve basit arayüzüyle öne çıkıyor ve piyasada altın ile döviz fiyatlarını adeta belirleyen bir konuma sahip. Bu nedenle harem altın kullanmanız genellikle yeterli olacaktır. Ayrıca "buluro" adlı bir uygulama da mevcut; bu uygulamanın avantajı, harem dahil piyasadaki diğer büyük altın ve döviz firmalarının (nadir, topaloğlu, aga bullion vb.) Verilerini bir arada tek ekranda sunması. Ancak Harem'in sadeliği ve piyasa üzerindeki etkisi nedeniyle harem altın'ı tercih edebilirsiniz. Tercih edilebilir.

Harem'i kullanıyordum ben tavsiye ederim.

Telefonum çok donuyor. Bilgisayar için önerir misiniz? Genel olarak bilgisayar kullanıyorum.