Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Harem'i kullanıyordum ben.
Son düzenleme:
Harem Altın, kullanıcı dostu ve basit arayüzüyle öne çıkıyor ve piyasada altın ile döviz fiyatlarını adeta belirleyen bir konuma sahip. Bu nedenle Harem Altın kullanmanız genellikle yeterli olacaktır. Ayrıca "Buluro" adlı bir uygulama da mevcut; bu uygulamanın avantajı, Harem dahil piyasadaki diğer büyük altın ve döviz firmalarının (Nadir, Topaloğlu, AGA Bullion vb.) verilerini bir arada tek ekranda sunması. Ancak Harem’in sadeliği ve piyasa üzerindeki etkisi nedeniyle Harem Altın'ı tercih edebilirsiniz. tercih edilebilir.Avro ve dolar. Anlık olarak değişimini görmek istiyorum.
Harem altın, kullanıcı dostu ve basit arayüzüyle öne çıkıyor ve piyasada altın ile döviz fiyatlarını adeta belirleyen bir konuma sahip. Bu nedenle harem altın kullanmanız genellikle yeterli olacaktır. Ayrıca "buluro" adlı bir uygulama da mevcut; bu uygulamanın avantajı, harem dahil piyasadaki diğer büyük altın ve döviz firmalarının (nadir, topaloğlu, aga bullion vb.) Verilerini bir arada tek ekranda sunması. Ancak Harem'in sadeliği ve piyasa üzerindeki etkisi nedeniyle harem altın'ı tercih edebilirsiniz. Tercih edilebilir.
Telefonum çok donuyor. Bilgisayar için önerir misiniz? Genel olarak bilgisayar kullanıyorum.
Telefonum çok donuyor. Bilgisayar için önerir misiniz? Genel olarak bilgisayar kullanıyorum.
Fetih Döviz Harem Altın'ın altında kurulan bir kuruluş buradan takip edebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-