Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Annelerimizi sadece 12 Mayıs'ta değil, her daim hatırlamalıyız. Soruna gelecek olursak da, saat olabilir. Ya da tek çocuksan isminin baş harfini taşıyan bir kolye olabilir, bileklik olabilir.
Ben sessiz ve şarjlı süpürge almayı düşünüyorum. Şu an kullandığı baya ses yapıyor ve yaşlı bir kadın için yüksek ses iyi bir şey değil. Bu yüzden sessiz süpürge alacağım. Eğer 5000 TL gibi bir bütçen varsa alabilirsin.
Beraber olduğunuz bir fotoğrafınız varsa sihirli yastığa bastırabilirsiniz. Veya bir kupaya da yaptırabilirsiniz. Çay, kahve içmeyi seven birisiyse sihirli kupalar güzel olur bence. Normal bir yastık veya kupa gibi görünüp altından beraber olduğunuz bir resmin çıkması güzel bir hediye olur.
bayzeppeli
Uzman
Anneler gününde hediye olarak ne alınabilir?
Darth Maul
Deneyimli
Kahve içiyorsa kahve makinesi iyi gider.
Ben sessiz ve şarjlı süpürge almayı düşünüyorum. Şu an kullandığı bayağı ses yapıyor ve yaşlı bir kadın için yüksek ses iyi bir şey değil. Bu yüzden sessiz süpürge alacağım. Eğer 5000 TL gibi bir bütçen varsa alabilirsin.
Süpürgeden yola çıkalım. Robot süpürgenin çok hoşuna gideceğini düşünüyorum (ev hanımı ise).
Evet, annem ev hanımı. Tarih öğretmeni ama babam sen çalışmasan da olur dediği için çalışmıyor.Süpürgeden yola çıkalım. Robot süpürgenin çok hoşuna gideceğini düşünüyorum (ev hanımı ise).
Evet, annem ev hanımı. Tarih öğretmeni ama babam sen çalışmasan da olur dediği için çalışmıyor.
Hocam dünya yıkılsa bile evi süpürmek isteyecekler. Yani ya robot süpürge ya da Hint bir uşak(!).
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Öneririm
BRAWL STARS El Primo Edt Ãocuk Parfümü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BRAWL STARS El Primo Edt Ãocuk Parfümü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.