Bütçe
1000 TL Max
Hediyelik olarak bir anı fotoğrafı veya tablo çıkartıp çerçeve yaptırabilirsin Recep ağabey. Kolye olabilir, bir resmin olduğu kolyelerden belki. Ayrıca el kremi vs. yine sonra verebilirsiniz.

Arkadaşlar yarın anneler günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.
Abi annem çay içmeyi seviyorsa bardak seti al. Ben anneme kahve içmeyi sevdiği için geçen hafta rengarenk fincan seti aldım. Yarın süpriz yapıcam ☕

Arkadaşlar yarın Anneler Günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.

Ben bundan aldım :D

Anneme hamur yoğurma makinesi aldım. Umarım beğenir.

14 yaşındayım ama bana lazım bundan.

Son düzenleme:
Şahsen şunu söylemek isterim ki, tavadır, bilmemne makinesidir almayın da, ne alırsanız alın. Bahsettiklerimi almak hani ne bileyim, örneğin al şu tavayı bana yemek yap dermiş gibi, hakaret la bildiğin. Böyle şeylere ihtiyaç varsa zaten normal zamanlarda da alınacaktır yani. Onun yerine gidin bi sarılın öpün, inanın daha iyi olacaktır.