Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Annem meme kanseri. Teşhis konulduğundan beri 1 yıl geçti ve hiçbir şey yapılmadı. Hiçbir tedavi uygulanmadı. Doktorlar hiç bilgi vermiyor. MR mı, ultrason mu, tomografi mi neyse işte onunla çekim yaptılar teşhis konduğundan beri. 6 ay sonra geri gel dediler. Durum böyle böyle demiyorlar. İlerleme var gerileme var demiyorlar. İlaç falan herhangi en ufak bir tedavi yok. Çekim yapıyorlar 6 ay sonra bir daha gel diyorlar ikidir. Bu kadar sürede insan ölür de tamamen iyileşir de. Bu normal mi? 6 ayda bir çekim yapılıp sonra aradaki süreçte normal yaşamaya devam mi edecek? Ölene kadar veya tamamen iyileşene kadar sadece 6 ayda bir göğüsün fotoğrafını çektirmek için hastaneye mi gideceğiz? Bu mudur yani olay? Tedavi medavi yok mu? Annem kitleyi eliyle hissedip tutabildiğini söylüyor. Devlet hastanesine gittik. Başka bi devlet hastanesine gitsek farklı bir süreç alabilir miyiz?

annem meme kanseri. teşhis konulduğundan beri 1 yıl geçti ve hiçbir şey yapılmadı. Hiçbir tedavi uygulanmadı. doktorlar hiç bilgi vermiyor. mr mı, ultrason mu, tomografi mi neyse işte onunla çekim yaptılar teşhis konduğundan beri. 6 ay sonra geri gel dediler. durum böyle böyle demiyorlar. İlerleme var gerileme var demiyorlar. İlaç falan herhangi en ufak bir tedavi yok. çekim yapıyorlar 6 ay sonra bir daha gel diyorlar ikidir. Bu kadar sürede insan ölür de tamamen iyileşir de. bu normal mi? 6 ayda bir çekim yapılıp sonra aradaki süreçte normal yaşamaya devam mi edecek? Ölene kadar veya tamamen iyileşene kadar sadece 6 ayda bir göğsün fotoğrafını çektirmek için hastaneye mi gideceğiz? Bu mudur yani olay? tedavi medavi yok mu? Annem kitleyi eliyle hissedip tutabildiğini söylüyor. devlet hastanesine gittik. başka bir devlet hastanesine gitsek farklı bir süreç alabilir miyiz?

Devlet hastanesi önemli şeyler için yetersiz ilgilenmiyorlar umursamıyorlar ozele gidiniz doktor on muayene yapar size çıkacak parayı soyler ama şu an tek umut özel hastane gözüküyor.

Devlet hastanesi önemli şeyler için yetersiz ilgilenmiyorlar umursamıyorlar ozele gidiniz doktor on muayene yapar size çıkacak parayı soyler ama şu an tek umut özel hastane gözüküyor.

Şehirdeki diğer devlet hastanelerine de gitmeyi düşünüyoruz. Sonuç çıkmazsa özele gideceğiz. Önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı? Ankarada veya yakın illerde olması daha iyi olur.

Counter oynuyorum. Yazıyı tam okuyamadım. Özele gittiniz mi hiç?

Hayır.

Şehirdeki diğer devlet hastanelerine de gitmeyi düşünüyoruz. Sonuç çıkmazsa özele gideceğiz. Önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı? Ankarada veya yakın illerde olması daha iyi olur.

Hayır.
Hocam Ankara'daysanız Etlik veya Bilkent şehir hastaneleri deneyebilirsiniz. GATA veya Hacettepe hastanesi de olur.

Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım mümkün olan en kısa sürede iyileşir. Bu iş asla şakaya gelmez dostum, mutlaka başka bir hastaneye, mümkünse gelişmiş ve tam teçhizatlı bir hastaneye gidin. Oradaki doktorlara görünsün.

Yani gittiğimiz hastane bugüne kadar gördüğüm en büyük en donanımlı hastane. Ankara'dayız zaten. Bilemiyorum. Olmazsa özele gideceğiz. Teşekkür ederim.

Şehirdeki diğer devlet hastanelerine de gitmeyi düşünüyoruz. Sonuç çıkmazsa özele gideceğiz. Önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı? Ankara'da veya yakın illerde olması daha iyi olur.

Hayır.

Başka devlet hastanesi'nde öyle meme kanseri için çok bilgili doktor yok ve önemli bir kanser olduğu için yapmaya korkuyorlar sizi oyalıyorlar siz hemen buraya gidin memorial Ankara hastanesi doktorlari ve hastanesi iyi olduğunu duydum ve yapay zekada doğruladı.