Anomaly Agent, Steam'de %30 indirimle $3,49 (₺112,60) olmuş. Oyun herkese hitap etmeyebilir, zor gelebilir ancak ben çok severek bitirdim. Alışınca bayağı keyif veriyor. Oyuna sonradan eklenen ''Serseri Ajan'' modunu da saatlerce uğraşarak bitirdim, bir ara bağımlılık yaptı. Fiyat olarak çok uygun gelmeyebilir ancak denemek isteyen varsa satın alabilir. İndirim 20 Mayıs'a kadar sürecek.
Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Çıktığı gün almıştım. 900 saat oynayamadım ama yine güzeldi. Madalyamı da aldım. Türü seviyorsanız öneriyorum ben de. Oyuna alışırsanız çok eğlenceli geliyor. Hala günlük Rogue Agent giriyorum ben.
Dünya tarihinin en zor bölümü, serseri ajan modundaki son boss fight.Eki Görüntüle 46302 Oyunda full başarım kasan nadir insanlardanım![]()
5 hakla oraya ulaşıp son hakkımda geçtim en son ellerim terden vıcık vıcık olmuştu.1249012840912481 yıllık dünya tarihinin en zor bölümü, serseri ajan modundaki son boss fight.
Eki Görüntüle 46303
Oyun zor değildi be ana hikayesi kolaydı.Bana göre en fazla 40-50 TL edecek bir oyun. Sürekli kendini tekrar etmesi ve bazı bölümlerde NPC spam olup gereksiz oyuncuyu zorlaması olayları var.
Dead Cells veya Katana Zero daha kolay ve keyifli.