Planlanmıyor Anonim konu açma gelmeli

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
4
Yer
Avcılar/İstanbul
Selamlar, bugün özel hayat hakkında bir konu açtım ancak forumda ismim geçtiğinde bu konuyla hatırlanmak istemediğimden açamadım. Sağlık konusunda da 2 hafta önce konu açmak istiyordum, ancak utandığımdan dolayı açamadım. Bu yüzden özellikle konu dışı, hayat, sağlık gibi konularda anonim konu açma olabilir. Hem kimse "Aa bu adam cinsel organım sola yatık diye konu açmıştı!" diye hatırlamaz (Örneğin), hem de konu sahibi çok utanmaz. Troll konular için de moderatörler ismi açığa çıkartabilir, belki biraz ağır olabilir emin değilim.

Tam olarak 3 kez ret yemiş bu arada ancak yine açmak istedim. Biraz daha detaycı davrandım öneride diğerlerine göre.

Üstelik sanırsam bunun için XenForo eklentisi vardı, hem moderasyonu etkilemez üye anonim diye. Tabii bütçe kısmında sorun varsa bir şey diyemem.

Engelleme sistemi için de kullanıcının 2. hesabıymış gibi gösterilebilir. Yani aynı ID altında iki hesap düşünün, sadece siz ID'leri göremediğiniz için ikisinin de aynı kişi olduğunu bilmiyorsunuz.

Anonim değil de bu özelliği kullanabilmek için de hesap gereksin ama sınırı olsun 1-2 hafta önce açılan hesaplar kullanamasın hem de yeni açılmış hesaplar bu özellikler yararlanamasın en az 4-5 haftalık üyelik gereksin konu dışı hayat sağlık gibi konularda kullanılabilsin öyle daha iyi olur.

Son düzenleme:
Artı 23 Eksi
Geri
Yukarı Alt