@Yonga Instagram videolarinda gördüğümüz türden gizli bir şelale var, dağ taş aşarak vaktimin çoğunu orada geçiriyordum. Eğlenmesini bilene gerçekten güzel ama yapılacaklar da sınırlı. Orman yangınları sonrasında zaten ağaç kalmadı, bozkır olmuş resmen. Çok çok daha güzel yerler var.

Londra'ya gidiş dönüş 5 bin TL'ye falan denk geliyor :D Ben o civara Sırbistan'a gittim geldim. Avrupa çok ucuz. Vizeleri sıkıntı sadece.
Avrupa ucuzdan ziyade bizimkiler kazıkçı yani argo manada değil baya 3.Vlad yani Kazıklı Voyvoda misali. Vize sorunu politik diye değinmiyorum.

Hocam, Alanya'ya gittik zaten ama Bodrum fiyatlarını bilmiyorum.

Nere orası? Biz Alanya'da 25 bin TL fiyat aldık ama daha önce gittiğimiz için vazgeçtim ben.

Yerinde olsam doğu seyahati düşünürüm nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama yazın dışında ailen memur değilse düşünülür.

:D Ben yurt içi tatile en son pandemiden önce çıktım. Yazlık yerde yaşıyorum şu anda zaten.

En güzelini yapmışsın bende 10 sene içinde yapacağım aynısını hedefim o.
Tatil işini bırakalı çok oldu. Atlıyorum motora otel yerine yakıt parası veriyorum doya doya geziyorum.

Hocam, Alanya'ya gittik zaten ama Bodrum fiyatlarını bilmiyorum.

Nere orası? Biz Alanya'da 25 bin TL fiyat aldık ama daha önce gittiğimiz için vazgeçtim ben.

Muğla içmeler Selen Club ailesi odası daha pahalı ama fena değildi tabii gideli oldu bayağı.