Gayet hissedilir hocam. Ben hissettiğim depremin hafifliğine de güvenerek İstanbul depreminin olabileceğine kanaat getirdim.
Jöle tabakasının üstünde oturmuyorsan İstanbul yerle bir olsa hissetmezsin. Marmara'da 7.5 şiddetinde deprem olsa Edirne'den bile oldukça düşük seviye'de hissedilecek Antalya'ya nasıl ulaşsın. Daha bulunduğun bölgeyi tanımıyorsun, fayın dibindesin.

Jöle tabakasının üstünde oturmuyorsan İstanbul yerle bir olsa hissetmezsin. Marmara'da 7.5 şiddetinde deprem olsa Edirne'den bile oldukça düşük Seviye'de hissedilecek Antalya'ya nasıl ulaşsın. Daha bulunduğun bölgeyi tanımıyorsun, fayın dibindesin.

Eğer bu konularda biraz bilginiz varsa ve eminseniz bir şey diyemeyeceğim. Düşünmeden cevap verdim kusura bakmayın.

Gayet hissedilir hocam. Ben hissettiğim depremin hafifliğine de güvenerek İstanbul depreminin olabileceğine kanaat getirdim.
Ne alaka dostum birinin fay hattı nerede diğerinin nerede 1999 depreminde antalyada yıkılan bina var mıydı veya hisseden.

Jöle tabakasının üstünde oturmuyorsan İstanbul yerle bir olsa hissetmezsin. Marmara'da 7.5 şiddetinde deprem olsa Edirne'den bile oldukça düşük seviye'de hissedilecek Antalya'ya nasıl ulaşsın. Daha bulunduğun bölgeyi tanımıyorsun, fayın dibindesin.
Edirne'yi geç istanbulun sol üst tarafındaki yerler bile büyük depremde az hasarlı hiç hasar alamaz gösteriyor. Hasar alır tabii ama daha az.

Ne alaka dostum birinin fay hattı nerede diğerinin nerede 1999 depreminde Antalya'da yıkılan bina var mıydı veya hisseden.

Edirne'yi geç İstanbul'un sol üst tarafındaki yerler bile büyük depremde az hasarlı hiç hasar alamaz gösteriyor. Hasar alır tabii ama daha az.

Tekrar kusura bakmayın. Bu konu üzerine kafa yormadan bilgisizliğimle cevap verdim. O mesajımda ailemin hissettiğini söylemesi benim için ana kanıt olmuştu. O yüzden üzerine gram düşmeden aklımda İstanbul'da büyük bir deprem olursa burada da hissedilir kanısına karar kılmıştım. Tembelliğime verin bu fütursuzca cümlemi.

Tekrar kusura bakmayın. Bu konu üzerine kafa yormadan bilgisizliğimle cevap verdim. O mesajımda ailemin hissettiğini söylemesi benim için ana kanıt olmuştu. O yüzden üzerine gram düşmeden aklımda İstanbul'da büyük bir deprem olursa burada da hissedilir kanısına karar kılmıştım. Tembelliğime verin bu fütursuzca cümlemi.
O kadar özür dilemeye gerek yok dostum şiir yazdın üstüne problem yok olsada yapcak bir şey yok moloz altına kalmayalım yeter