NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Gerçekten yozlaşmışlığın daniskası. Nasıl bir ihmalkarlık varsa artık. 150 kişiyi geçkin mahsur var. 50 kişisi kurtarılmış. 15 kabine ulaşım yok bile. Artık bu ülkede otobüse bile binmem. Patlar filan bir de.

Türkiye'de ne yapılırsa elimizde kalıyor. Sözde Müslüman (Müslüman çoğunluklu) bir ülke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de ne yapılırsa elimizde kalıyor. Sözde Müslüman (Müslüman çoğunluklu) bir ülke.

Müslümanlıkla bu konunun ne alakası var?

Gerçekten yozlaşmışlığın daniskası. Nasıl bir ihmalkarlık varsa artık. 150 kişiyi geçkin mahsur var. 50 kişisi kurtarılmış. 15 kabine ulaşım yok bile. Artık bu ülkede otobüse bile binmem. Patlar filan bir de.

Az önce TV'de gördüm ve belediye başkanı konuşma yapıyordu iyi bir kıvırdı ve belediyemizin teleferiğidir dedi en sonunda.

Müslümanlıkla bu konunun ne alakası var?

Az önce TV'de gördüm ve belediye başkanı konuşma yapıyordu iyi bir kıvırdı ve belediyemizin teleferiğidir dedi en sonunda.

Belediyeye bağlı değil teleferikler. Belli bir süreliğine başka bir şirkete kiralanmış bildiğim kadarıyla.

Bakımlarının da bayramdan hemen önce yapıldığıyla ilgili bir yorum okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Teleferik direği nasıl devrilir çok ilginç.
Hocam kazanın yaşanma sebebi olarak olay yerinde ki yetkililer direği taşıyan zeminin zamanla zayıflamasını sebep göstermiş. Özellikle yağmurun çok yağdığı zamanlarda toprak gereğinden fazla sıvı miktarı aldığı için sıvılaşma yaşanıyor. Zamanında gerekli bakım ve denetimler yapılsaydı bu olay hiç yaşanmazdı, bayram günü acı günü oldu 🙁